Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

Lehtitarjoukset

MagazineMaster.net tarjoaa kaikki parhaimmat lehtitarjous lehdet, joita netin kautta voi tilata. Haluatko tutustua uusiin lehtiin halvalla ja saada kalliita ja kšteviš tilaajalahjoja ilman lisšmaksua? Netistš lŲytyy monia hyviš lehtitarjouksia, joiden avulla pššset tutustumaan uusiin lehtiin erittšin hyvššn hintaan. Nšiden halpojen hintojen lisšksi lehdet ja niiden kustantajat lahjovat sinua vielš hyvillš kaupan pššllisillš, kun tilaat tarjous lehden netin kautta.

Monesti nšmš lehti tarjous kampanjat ovat tšysin samoja kuin mitš puhelinmyyjšt tyrkyttšvšt sinulle. Netissš voit paremmin tutustua lehden ehtoihin ja vertailla hintoja muihin lehtiin nšhden. Samalla voit tarkistaa mitš tarjouksia muilla lehdillš on tarjota sinulle sillš hetkellš. Netin kautta tilaaminen on siis antoisampaa kuin¬†lehtimyyjšltš suoraan. Jos et ole tyytyvšinen uuteen lehteen, voit lopettaa tilauksen tarjousjakson jšlkeen. Yleensš lehden peruminen onnistuu lehden kustantajan omilta sivuilta tai lehden omilta kotisivuilta. Monet tarjoukset ovat kestotilauksia, mutta myŲs mššršaikaisia lehtitarjouksia nškee. Ei ole všliš onko lehden tarjouksen saamiseksi tilattava lehti kestotilaus vai mššršaikainen tilaus, koska voit milloin tahansa lopettaa lehden tilauksen laskutuskauden pšštyttyš. Lehden mukana tulevan tilaajalahjan tai tilaajalahjat saat pitšš, kun olet maksanut ensimmšisen tarjous maksueršn lehdestš. Joskus tilaajalahjoja joutuu odottamaan pitkšnkin aikaa, mutta ne yleensš aina tilataan lehden tilaajalle heti, kun hšn on maksanut laskun ensimmšisen eršn.

Monien lehtien mukana tulevat tilaajalahjat ja niiden arvot ovat enemmšn kuin joudut itse lehdestš maksamaan. Voit saada jopa sadan euron arvoisia tilaajalahjoja, kun tilaat vain pari ensimmšistš numeroa lehdestš. Ensimmšiset numerotkin ovat monesti jopa 50% tarjouksessa eli sššstšt vielš lisšš, jos haluat oikeasti tutustua tarjouslehteen. Tilaajalahjana voi olla vaikka parhaimmissa tapauksissa sykemittari, usb-tarvikkeita, risteily, koruja, kšsilaukku tai vaikkapa kello. Kaikki nšmš loistavat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat lŲydšt tšmšn sivuston kautta. Muista olla nopea lehden tilaamisessa, koska monet tarjoukset ja tilaajalahjat ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Nautinnollisia lukuhetkiš lehtien parissa.
Tilaa Aku Ankka tarjous lehdet netistš viideksi kuukaudeksi, saat lisšš lehtiš kaupan pššlle samaan hintaan. Nšin saat siis Aku Ankka lehtiš useammaksi kuukaudeksi ja maksat vain viiden kuukauden hinnan. Tšmšn parempaa Aku Ankka tarjousta ei ole saatavilla tšllš hetkellš.Voit tehdš Aku Ankka tarjous tilauksen myŲs ystšvšn lapselle tai sukulaislapselle. Saat saman lehtitarjouksen, kun tilaat Aku Ankka lehden lahjaksi samalta tarjoussivulta. Aku-lehti on hyvšš lukemista koululaiselle ja se onkin Suomen suosituin viikkolehti. Lehden kirjoitusasu on oikeaoppista kirjakieltš ja sen parissa lapsi oppii hyvin kirjakieltš samalla, kun hšn viihtyy lehden parissa. Aku sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, koska se on kekselišstš ja hauskaa luettavaa. Tilaa Aku Ankka lehti tarjous netistš itselle tai lahjaksi.


Hanki oma Aku Ankka tilauksesi tšstš

Nyt saat Hyv√§ Terveys tarjous lehdet viisi kuukautta vain 25,90 ‚ā¨. Tilaa Hyv√§ Terveys lehdet tarjoushintaan ja saat my√∂s mukavan tilaajalahjan. Kaupan p√§√§lle saat askelmittarin, joka auttaa kuntoilussa. Askelmittarissa on rasvamittari, kalorimittari ja kello. Kuntoilussa ja terveellisess√§ el√§m√§ss√§ auttaa Hyv√§ Terveys lehdet, jotka kannattaa tilata nyt. Muista my√∂s Hyv√§ Terveys lahjatilaus, jolloin lahjan saaja saa my√∂s tilaajalahjan ja lehdet saat tarjous hintaan.

Tilaa Hyvä Terveys lehti tarjous!
Suomen Elle on rantautunut kotimaahan onnistuneesti. Nyt saat Elle lehti tarjouksessa mukana meikkilaukun ja kolmen kuukauden lehdet hintaan 9,90 euroa. Samalla voit osallistua arvontaan, jossa voit voittaa 5000 euroa shoppaillurahaa. Elle-meikkilaukku on arvoltaan 19,90 euroa ja saat sen kaupan päälle, kun tilaat Elle-lehden tarjouksen nyt.

Maailman suurin muotilehti Elle lehti käsittelee tiukasti muotia ja tyyliä. Sen upeista kuvituksista saat hyvin lisävirikkeitä antoisiin juttuhin, jotka ovat sopivan suomalaiseen makuun virittyneitä. Mukana on myös aiheita kauneuden, matkailun, sisustuksen ja ruokaohjeiden aiheita. Elle tarjoaa kiinnostavaa lukemista niin Suomesta kuin muualtakin. 23 miljoonaa lukijaa ei voi olla väärässä. Suomen Elle julkaistiin ensimmäisen kerran 17.4.2008. Tilaa Elle lehti tarjous alla olevasta linkistä.Raskaan musiikin ystäville suunnattu Inferno lehti on nyt tarjouksessa. Kun tilaat puolen vuoden Inferno-lehdet saat ne hintaan 18,90 euroa. Se tarkoittaa siis viisi Inferno-lehteä tarjoushintaan. Normaalisti lehdet maksavat 23,50 euroa. Inferno kirjoittaa raskaamman metallimusiikin ja rockin tarjoamista kuvioista. Pohjoismaiden suurin alan julkaisu, joka ei kuvia paljon kumartele. Tilaa Inferno-lehti tarjous jo tänään itsellesi tai lahjaksi.


Suomen suurin elokuvalehti Episodi tarjous on nyt saatavilla. Saat tämän leffa-lehden puoleksi vuodeksi 19,90 euron hintaan. Normaalisti Episodi-lehti maksaa puolelta vuodelta 28,50 euroa. Jos olet kiinnostunut elokuvista, niin tämä lehti on sinulle. Episodi-lehti esittelee uutuus elokuvat ja henkilöt sekä näyttelijät niiden takana. Ensi-iltaelokuvien lisäksi lehti esittelee kotimaista ja ulkomaista elokuvamaailmaa ja sen ilmöitä. Katsoit elokuvia sitten elokuvissa tai kotona kotiteatterista tai ihan vain televisiosta, kannattaa tehdä Episodi lehti tilaus tarjous netistä. Voit tilata tämän elokuvalehden myös leffoista pitävälle ystävälle lahjaksi.


Divaani tarjous lehdet saat nyt kolme numeroa 9,90 euron hintaan, kun teet kestotilauksen netistä. Vaihtoehtoisesti voit valita kuusi numeroa 25 euron hintaan. Molempien lehtitarjouksien mukana tulee hyvät tilaajalahjat. Kolmen Divaani-lehden mukana saat Nora Norway Classic White -helminauhan, jonka arvo on 39,90 euroa. Pidemmän tarjousjakson mukana tulee kaupan päälle ilman lisähintaa IVANAhelsinki pukupussi sekä Cityshopper 2009 -etukortti, jolla saat hyviä tarjouksia ja erikoishintoja monissa liikkeissä. Näiden molempien tilaajalahjojen arvo on 25 euroa kappale eli saat 50 euron edestä lahjoja kaupan päälle, kun teet Divaani lehdestä tilauksen kuudeksi kuukaudeksi. Tilaajalahjojen lisäksi voit vielä osallistua arvontaan, jossa arvotaan Sculpture-jalkalamppu, jonka arvo on huikeat 590 euroa!

Tilaa nyt Meidän Perhe lehti tarjous ja saat ensimmäiset yhdeksän kuukautta vain 29,90 euron hintaan. Tämän hyvän lehtitarjouksen lisäksi saat kaupan päälle ponchon, jonka arvo on jopa 39 euroa. Normaalisti Meidän Perhe -lehti maksaa 49 euroa tältä yhdeksän kuukauden jaksolta, joten tämä tarjous kannattaa hyödyntää.

-lehti kertoo innostavasti perhe-elämästä kaikille suomalaisille perheille. Joka kuukausi ilmestyvä Meidän Perhe antaa virikkeitä ja monipuolista tietoa vanhemmuuteen. Lehden sisällössä on muun muassa:

 • lapsen kasvatus ja kehitys taaperosta murrosik√§isiin

 • perhesuhteet ja niiden vahvistaminen

 • parisuhteen hoitaminen

 • Poimintoja lastenkulttuurista

 • El√§myksi√§ ja vertaistukea

 • Ideoita arjen hallintaan - pieni√§ ja suuriaTilaa Meidän Perhe tarjous ja saat ensimmäiset lehdet selvästi edullisemmin kuin normaalisti. Meidän Perhe tilaus on mahdollista tehdä myös lahjatilauksena tuttava perheen iloksi.


Tieteen Kuvalehti tarjous on erittäin hyvä. Saat kaksi Tieteen Kuvalehteä hintaan 4,90 euroa. Näiden halpojen lehtien lisäksi saat kaupan päälle soft shell takin tai veitsisetin. Näiden lisäksi tulee vielä näppärä älypeli, jolla voit haastaa ystäväsi. Etusi on jopa 78,40 euroa, kun tilaat Tieteen Kuvalehti tarjouksen netistä.

Soft shell takki, joka tulee Tieteen Kuvalehden mukana, on valmistettu uudesta kankaasta. Se pitää sinut kuivana ja lämpimänä. Neljään suuntaan joustavaa stretch-kangasta on lisätty takkiin mukavuuden parantamiseksi ja Soft Shell takki antaa hyvän tuulta vastaan.

Nordic veitsisetissä on uusi hygieninen Black Teflon -pinnoite, joka on kiinnitetty näihin mustiin veitsiin äärimmäisessä kuumuudessa. Veitsien kahva on mukavaa silikonia, josta on helppo ja turvallinen pitää kiinni. Veitsisarjaan kuuluu suuri kokkiveitsi (33 cm) sekä suuri vihannesveitsi (31 cm).Voit valita mieleisesi tilaajalahjan kun teet Tieteen Kuvalehti tilauksen netistä tarjoussivulta. Sivistä itseäsi tieteen parissa ja lue hämmästyttävistä maailman ihmeistä ja ihmisistä. Tieteen Kuvalehti tilaus tarjous on helppo ja nopea tehdä netistä.


Nyt saat Sara lehti tarjous tilauksessa puolen vuoden Sara-lehdet tarjoushintaan vain 18 euroa. Tämän hyvän tarjouksen mukana saat vielä kultaisen laukun kaupan päälle kun teet tilauksen netissä nyt. Sara lahjaksi tilaaminen onnistuu myös samalta tarjoussivulta.

Sara on 40+ ikäisten naistenlehti, jossa on säihkettä ja särmää. Tämä aikuisille räätälöity lehti on vahva ja nautittava. 40 vuotiaana monet naisten velvollisuuksista on jo hoidettu, mutta paljon on vielä elättävää edessä päin. Uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia on melkein rajattomasti, kun lapset kasvavat ja pärjäävät jo paremmin omillaan. Sara lehtí puhuttelee työikäisiä naisia, jotka osaavat sanoa minä. Lehti on naisille jotka haluavat panostaa itseensä ja joilla on aikaa itselleen yhä enemmän. Elämyksien lisäksi lehti käsittelee muotia, kauneutta ja hyvinvointia. Tilaa Sara-lehti tarjous jo tänään.Tilaa nyt Pelit lehti tarjous ja saat puolen vuoden lehdet vain 25 euron hintaan. Tämän loistavan tarjouksen lisäksi saat kaupan päälle LED-lampun, jonka arvo pelkästään on 35 euroa. Pelit-lehden voi tilata myös lahjaksi, jolloin saat lehdet samaan tarjous hintaan ja lehden saaja saa kätevän lampun myös lahjaksi.

Pelit-lehti on pohjoismaiden suurin pelialan julkaisu ja se on jo vuosien ajan ollut pelaajien ja peleistä kiinnostuneiden ykköslehti. Pelit-lehti tuo viimeisimmät peliuutiset ja pelimaailman ennakot kattavien peliarvosteluiden kanssa jokaisen pelaajan käsille kuukausittain. Mukana on myös pelaamisen käytettyä laitteistoa ja niiden testaamista, kuten hiiriä, näppäimistöjä, ratteja ja ohjaimia. Olit sitten konsoli tai PC-pelaaja on pelit lehti tarjous juuri pelaajalle tarkoitettu alustasta riippumatta. Tilaa pelit lehti tarjous itsellesi tai ystävälle lahjaksi jo tänään.Nyt saat Nalle Puh lehdet tarjouksessa vain 19,90 euron hintaan puolen vuoden ajaksi. Tämä suloinen ja paljon mietiskelevä nallekarhu on varmasti jokaisen lapsen mieleen ja tuo mukavia satuhetkiä vanhempien kanssa sekä itse luettuna. Nalle Puh seikkaileee puolen hehtaarin metsässä yhdessä kavereidensa kanssa joita ovat Nasu, Tiikeri, Kani, Pöllö, Ihaa, Kengu, Ruu ja Risto reipas. Mukana ovat myös Möhköfantti ja Myyrä. Tilaa Nalle Puh lahjaksi sukulaislapselle tai tuttavan lapselle samalta tarjoussivulta.


Nyt saat enemmän irti tekniikasta ja tietokoneista halvemmalla. Tilaa Mikrobitti tarjous lehdet ja saat kolmen kuukauden lehdet -50% alennuksella hintaan 22,50 euroa. Mikrobitti kertoo uusimmista tekniikan laitteista ja viihde-elektroniikan tuotteista. Se testaa omassa MB labrassaan huolellisesti kaikkia viihde-elektroniikan laitteita ja kertoo sinulle niiden hyvät ja huonot puolet.

Tietokoneet, konsolit ja pelit ovat vahvasti mukana Mikrobitti-lehden sivuilla, kun ne kehittyvät yhä enemmän kodin multimediakeskuksiksi ja tuovat digitaalista sisältöä kaikkien saataville. Nykyään Mikrobitti-lehdessä on myös enemmän HIFI-aiheisia juttuja, kun entinen HIFI-lehti sisällytettiin osaksi lehden sisältöä. Mikrobitti tarjous antaa sinulle hyvän mahdollisuuden tutustua siihen mitä tämän lehti on tänä päivänä. Tilaa Mikrobitti lehti tietokoneista pitävälle lahjaksi. Lahjatilaus onnistuu samalta tarjoussivulta ja saat lahja lehdet samaan tarjoushintaan.Me Naiset tarjous lehdet vain 23,90 euroa kolmen kuukauden lehdistä. Kaupan päälle saat vielä kauniin rannekellon, kun tilaat Me Naiset tarjous lehdet netistä. Tee Me Naiset lahjatilaus samalta tarjoussivulta ja saat samat edut ja tilaajalahjan ystävällesi tai sukulaiselle. Me Naiset lehti on loistava lahjaidea vaikka äitienpäivänä tai syntymäpäivänä sekä nimipäivänä tai vaikka joululahjana.

Me Naiset on Suomen suosituimpia viikkolehtiä ja se ilmestyy joka viikon torstaina. Se tarjoaa viihdyttävää ja laadukasta luettavaa. Lehden artikkelit sisältävät ajankohtaista asiaa, mielenkiintoisia ja syvällisiä henkilöhaastatteluja, rohkaisevia kesusteluita, tarinoita rakkaudesta ja arjesta, kauneudesta kotimaassa ja ulkomaisittain, sisustusvinkkejä, ruokaohjeita viikonloppua varten, uusimmat trendit ja muodit hollywoodista ja kotimaisista parrasvaloista. joka viikko on mukana myös horoskoopit ja televisio-ohjelmat sekä hauskoja juttuja viikon kuumista puheenaiheista huumorilla höystettynä. Tilaa Me Naiset tarjous lehti jo tänään itselle tai lahjaksi.


Nyt kannattaa liitty√§ Lasten Oma Kirjakerho -kerhoon. Saat valita kolme kirjaa vain yhdell√§ eurolla kappale, kun liityt t√§n√§√§n. N√§iden halpojen kirjojen lis√§ksi saat viel√§ kolme mukavaa lahjaa kaupan p√§√§lle. Tilaajalahjana tulee Nalle Puh -reissukassi (arvo 25‚ā¨), palapeli (arvo 3,50‚ā¨) ja pituusmitta (arvo 1,70‚ā¨). N√§iden tilaajalahjojen ja tarjous kirjojen avulla s√§√§st√§t jopa 84 euroa, kun liityt Lasten Oma Kirjakerhoon.

Näissä euron kirjoissa on mukana esimerkiksi Prinesessa Ruusunen, Aku Ankan joululahja, Topi ja Tessu DVD, Ystäväni Tiikeri ja Nalle Puh, Nalle Puh -kellonympäri sekä monia muita. Voit tilata tämän kirjakerho tarjouksen myös tuttavasi tai sukulaisesi lapselle samalta tarjoussivulta. Tutustu lasten omaan kirjakerhoon, koska nyt se ei ainakaan ole hinnasta kiinni.

Nyt on Suomen tehokkaimmalla autolehdellä hyvä tarjous. Saat GTi Magazine lehti tarjouksessa kuuden kuukauden lehdet ja LED-lampun vain 25 euron hintaan. Lisäksi tulee vielä jotain GTi-liekkitarroja. Jo pelkästään tilaajalahjojen arvo on 35 euroa, joten tässä tarjouksessa säästät mukavasti kun tilaat sen netistä. GTI Magazine lehden voi tilata myös lahjaksi autoja virittelevälle miehelle ja miksei naisellekin.

GTi Magazine on ehdottomasti suurin suomalainen autolehti, joka on erikoistunut autojen virittelyyn ja tuunaukseen. Tuning-autoja tehdään lehden sivuilla pääasiassa eurooppalaisista ja japanilaisista autoista, mutta kyllä siellä joskus amerikan rautojakin näkee. Tämä autolehti tuo viimeisimmät tuning uutiset ja esittelee siiteimmät tuning projektit yhdessä GTi-tyttöjen kanssa.

Tilaa -magazine lehti tarjous netistä jo tänään, jotta pääset hyödyntämään hyvät ensitilaajan edut.
Nyt saat Geo lehti tarjous lehtien mukana kaupan päälle kätevän repun. GEO-lehti tarjous sisältää kuuden kuukauden lehdet ja tämän mikking-repun vain 21 euron hintaan. Sporttisen repun tilava etutasku ja kaksi sisätaskua pitävät reisussa tavarat järjestyksessä. Materiaali tässä tilaajalahja repussa on kosteuden kestävä nylon.

Geo-lehti on tiedepainotteinen kansainvälinen lehti, jonka parasta antia ovat hyvin taustoitetut artikkelit ja laadukaat kuvat. Lehti tarjoaa laajoja kuvareportaaseja ympäri maailmaa ja tapaa ihmisiä sekä kiinnostavia ilmiöitä maailman eri kolkista. Geo-lehti tarjoaa fiksua lukemista ja syventävää käsitystä ihmisille, jotka haluavat tietää enemmän ympäröivästä planeetastamme ja sen ihmisistä eri kolkissa. GEO on ilmestynyt jo 30 vuoden ajan ja nyt se saapuu myös vihdoin suomalaisille.

Tilaa -lehti tarjous.
Tilaa Cosmoplitan tarjous ja saat neljän kuukauden lehdet vain 19,90 euron hintaan. Cosmopolitan tilaus tarjous antaa sinulle myös kaupan päälle trendikkään olkalaukun, jonka arvo erikseen on jo 29 euroa. Säästät siis selvää rahaa ja saat mukavan tilaajalahjan, kun teet Cosmopolitian lehden tilauksen netissä. Voit tilata tämän lehden myös lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle.

Cosmopolitan on maailman suurin nuorille naisille suunnattu lehti ja sitä julkaisee Suomessa Sanoma Magazines Oy. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja se antaa tietoa tunneelämästä, seksistä, ihmissuhteista sekä terveydestä ja työstä. Cosmopolitan lehti on täynnä suoraviivaista positiivista energiaa.

Nyt saat Auto Bild Suomi tarjous lehtien mukana kätevän monitoimilaukun, kun tilaat tarjous lehdet netistä. Lehdet saat alle puoleen hintaan, kun tilaat Auto Bild -lehdet kuudeksi kuukaudeksi hintaan 19,90 euroa. Tämä joka toinen viikko ilmestyvä autolehti on tiheimmin ilmestyvä autoilulehti Suomessa. Auto Bild Suomella on oma toimitus Suomessa ja osa sen artikkeleista on käännetty Saksalaisesta emo lehdestä.

Auto Bild Suomi kertoo ajankohtaisimmat autouutiset ja kuvaa prototyyppi autot tehtaiden testiradoilta. Kiinnostavimpina juttuina ovat olleet 100 000 kilometrin kestotestit, jonka jälkeen autot puretaan täysin kappaleiksi ja katsotaan kunnolla kulumat ja viat koko autosta. Auto Bild on ollut automaailman seiska, niin hyvässä kuin pahassakin. Nyt pääset tutustumaan tähän viihdyttävään autolehteen havalla ja saat muodostaa siitä ihan rauhassa oman mielipiteesi. Voit tilata Auto Bild Suomi tarjous lehdet myös lahjaksi autoista pitävälle miehelle.
ET-lehti tarjous on nyt tilattavissa netistä. Saat kuuden kuukauden lehdet -40% alennuksella ja kaupan päälle lompakon. Nämä kuusi kuukautta ET-lehteä maksavat vain 29,90 euroa, jolla pääset hyvin tutustumaan mitä tämä Enemmän Tarinoita -lehti pitää sisällään. ET-lehti on myös mahdollista tilata lahjaksi isälle tai äidille tai vaikka mummolle ja ukille.

Tilaa ET-lehti tarjous ja saat upean tilaajalahjan!


ET-lehti tarjoaa lukijoilleen joka kuukausi tarinoita hyvästä olosta ja terveydestä, liikunnan ilosta, iloa uusista harrastuksista ja ruoka vinkkejä. ET-lehti on erittäin suosittu lehti Suomessa ja joka kolmas yli 50-vuotiaista on ET-lehden lukijoita. Lehden sivuilla on aiheina:

 • ihmiset ja ilmi√∂t - lukijapostia, kiinnostavia henkil√∂haastatteluita, menopalstat; televisio, teatteri, elokuvat, musiikki, n√§yttelyt, tapahtumat sek√§ kirjat

 • matkat ja autoilu - hyvi√§ matkavinkkej√§ ja tietoa autoilusta, koeajot

 • raha ja talous - verotus vinkkej√§, asunnon myyminen, perint√∂

 • terveys ja hyv√§ olo¬† - terveysuutisia, kauneus ja meikkaus vinkkej√§, sy√∂minen ja ruokaohjeet

 • viihdy ja voita - kilpailuja, ristikot, sudokut ja horoskooppi


Vakiopalstojen lisäksi erilaisia teema-aiheita, kuten esimerkiksi joulun aikana lahjavinkkejä ja jouluun kuuluvia ruokia sekä aiheita. ET lehti tarjous tuo kotiin mukavasti viihtyvyyttä ja rentoutta ja sen lukijat tulevat hyvälle mielelle. Lehti tarjoaa paljon elämyksiä ja viihdettä, mutta sitä pidetään myös luotettavana asioiden kertojana. ET-lehteä lukiessa pysyy ajan tasalla miellyttävällä rytmillä varustettuna.Tilaa Voi Hyvin lehti tarjous ja saat viisi numeroa 19,90 euron hintaan. Kaupan päälle saat vielä valita joko kulta-hopearannekellon tai kauniin huivin. Normaalisti Voi Hyvin lehti maksaa 35 euroa, joten säästät mukavasti ja saat kivan kaupan päällisen, kun tilaat Voi hyvin -lehden netistä.

Tilaa lehti ja saat tilaajalahjan!

Voi Hyvin -lehti on suunnattu 35+ vuotiaille naisille, jotka ovat kiinnostuneita hyvin voinnista, terveydestä ja henkilön sisäisistä voimavaroista. Lehti sopii hyvin ura naiselle kuin myös voimavuosiaan elävälle perheenäidille. Lehden parissa opit kuinka kannattaa syödä, miten hoidat kehoa ja mieltä sekä miten hallitset stressiä. Voi hyvin on hyvinvoinnin asiantuntija, joka puhuu ihmistuntemuksesta, ihmissuhteista ja mukavasta elämästä. Sen sivuilta löydät koskettavia tarinoita ja paljon ajattelemisen aiheita arkisen jaksamisen keskelle.

Tee itsellesi tai läheisillesi palvelus ja tilaa -lehti joko itsellesi tai ystävällesi lahjaksi jo tänään!


Nyt kun tilaat Viini-lehden saat kaupan päälle kaksi Viinistä Viiniin kirjaa. Saat myös Viini-lehden erikoisnumeron ja kaksi Viinistä viiniin kirjaa vuodelta 2009 ja 2010. Vuoden Viini lehdet eli kuusi numeroa maksavat vain 59,90 euroa.

Viini-lehti on Suomen suurin viineistä kertova aikakauslehti. Sen asialliset ja viihdyttävät artikkelit kertovat tarinoita viineistä ja niiden taustoista. Viini-lehden puolueettomat arvostelut maistelevat kaikki Alkon uutuus viinit sekä antaa niihin ruokasuosituksia. Viini-lehdessä on myös paljon herkullisia reseptejä ja viinisuosituksia näiden ruokien kanssa. Jokaisen lehden mukana pääset matkustamaan eri viinialueille ja tutustut ihmisiin sekä alueen perinteisiin viinin valmistuksessa. Pääset mukaan eri maiden ruokakulttuureihin ja ihmisten pariin, jotka rakastavat herkullisista ruuista.

Tilaa viini lehti tarjous jo tänään netistä ja saat tilaajalahjan.

Viherpiha lehti tarjous on nyt vain 29,90 euroa. Sillä summalla saat kuusi numeroa Suomen suosituinta piha- ja puutarhalehteä sekä kivan tilaajalahjan. Voit valita -lehden mukaan lahjaksi joko koristellun rannekellon tai Uudista puutarhaasi -kirjan. Tässä puutarha kirjassa on hyviä vinkkejä puutarhan ilmeen muuttamiseen tai täysin uuden puutarhan suunnitteluun. Normaalisti jo pelkät kuusi numeroa Viherpiha lehteä maksavat 42 euroa, joten tämä lehti tarjous on erittäin hyvä tästä puutarha lehdestä.Tilaamalla Viherpiha tarjous lehdet osalistut automaattisesti myös arvontoihin, jossa palkintona on huikeita rahapalkintoja ja matkalahjakortteja. Tilaussivulta voit tilata Viherpiha lehden myös lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle. Viherpiha lehdessä Suomen parhaimmat asiantuntija neuvovat miten hoidetaan kesäkukkia, puita, pensaita sekä kotikasveja ja saadaan ne kukkimaan hyvin. Lehdessä myös taitavat pihaihmiset kertovat omista unelmapihoistaan sekä miten niiden toteutukset ovat tehty. Tilaa Viherpiha lehti tarjous netistä jo tänään.

Urheilulehti tarjous pitää sisällään kolmen kuukauden lehdet ja lahjaksi miesten rannekellon. Saat lehdet ja kellon hintaan 19,90 euroa. Normaalisti Urheilulehti tilaus maksaa 35 euroa ja kellon arvo on 39 euroa. Tilaamalla Urheilulehden netistä säästät siis selvää rahaa. Samalla voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on muhkeita rahapalkintoja sekä matkalahjakortteja.Urheilulehti on jo 110-vuotias ja Suomen puhutuin urheilumedia. Urheilulehti ottaa kantaa ja kyseenalaistaa sekä paljastaa sen mitä pitää urheilusta. Urheilulehti ilmestyy joka perjantai ja se täyttää maaliskuussa jo 110 vuotta.

Tuulilasi lehti tarjous on nyt erittäin hyvä. Saat kahdeksan numeroa tätä Suomen suurinta autolehteä hintaan 29,90 euroa sekä kaupan päälle sporttisen miesten rannekellon, jonka arvo on 62 euroa. Ranneke kellossa on ruostumatonta terästä ja laadukas japanilainen koneisto. Lisätietoa kellosta löytyy Tuulilasin tarjoussivulta.lehti on pelkästään autoilusta ja kaksipyöräisistä sekä liikenteestä yleisesti kirjoittava lehti. Sieltä löydät kattavat ja laajat vertailut sekä testit ja uusimmat uutiset autoilusta ja liikenteestä. Mukana on myös kaksipyöräisiä moottoroituja kulkupelejä. Juttua löytyy myös autotarvikkeista sekä esimerkiksi kattavat kesä- ja talvirengas testit. Ympäristöasiat ovat yhä kattavammin esillä artikkeleissa ja Tuulilasi-lehdestä saat myös rahanarvoista tietoa autoverotuksesta. Tilaa Tuulilasi lehti tarjous nyt ja osallistu suuriin arvontoihin tarjoussivulla, jossa palkintona isoja rahapalkintoja sekä matkalahjakortteja. Voit tilata Tuulilasin lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle, joka pitää autoilusta ja liikenteessä olemisesta.Tilaa nyt Soundi lehti tarjous ja saat kuusi numeroa hintaan 21,50 euroa. Säästät 25%, kun tilaat tarjouksen netistä. Soundi on Suomen musiikkimaailman legenda ja kiertää ympäri maailmaa tähtien matkassa. Soundista löydät uusimmat tähdet sekä vanhat legendat. Sieltä löydät keikat sekä uusimmat levyarvostelut. Se muistaa myös musiikintekijän tai esittäjän taustatyöntekijät. Soundi on rakkaudesta musiikkiin.

Tilaa nyt matkailulehti Mondo tarjous, niin saat neljä ensimmäistä numeroa hintaan 25 euroa. Kaikille matkailusta kiinnostuneille suunnattu matkalehti kertoo mielenkiintoisia matkatarinoita tutuista ja tuntemattomista kohteista. Mondo lehti tutkii ja selvittää uusia piirteitä tutuista lomakohteista, jotta sinä saisit niistä enemmän irti seuraavalla lomallasi. Uusina osioina lehdestä löytyy ruoka ja ostosvinkkejä matkoille. Mondon parissa saat tietoa parhaista kohteista matkoilla ja vertailee niitä sinua varten, jotta voit säästää lomallasi rahaa.Tilaa Mondo lehti tarjous joko itsellesi tai ystävälle lahjaksi. Saat lehden tilaamisesta myös plussa pisteitä ja voit osallistua arvontoihin tilaussivulla, jossa palkintona matkalahjakortteja sekä isoja rahapalkintoja kuukausittain.

Nyt säästät kympin, kun tilaat Meidän Talo tarjous lehdet. Saat kuuden kuukauden lehdet hintaan 29,90 euroa, kun tilaat Meidän Talo lehden netistä. Meidän Talo lehden parissa saat tietoa uusista pientaloista, saat neuvoja vanhan talon kunnostamiseen ja luet ohjeita sisutamisesta, pihan laittamisesta ja korjaamisesta.Meidän Talo lehti on oikea lehti pientalossa asuvalle, jotka haluavat asua talossaan hyvin. Tilaa Meidän Talo lehti tarjous ja voit osallistua myös kilpailuun nettisivuilla, jossa palkintona huikeat rahapalkinnot.

Tilaa Meidän Mökki lehti tarjous ja saat neljä ensimmäistä numeroa 20 euron hintaan. on Suomen suurin vapaa-ajan asumisen lehti. Meidän Mökki lehdessä pääset näkemään miten muut Suomalaiset ovat sisustaneet ja laittaneet kakkosasuntojaan. Saat lukea sisustusvinkkejä, mökki ruoka repseptejä ja ulkokeittiöstä. Hyvät neuvot palsta antaa vinkkejä mökkeilystä ja sen lainsäädönnöstä. On hyvä tietää vesihuollosta, energia-asioista sekä muista tärkeistä säännöksistä ja päätöksistä, joita tehdään kakkosasuntoja ja vapaa-ajan asuntoja varten.

Tilaa Maku lehti tarjous ja saat kolme numeroa 15 euron tutustumishintaan. Tässä loistava lahja ruoanlaitosta kiinnostuneelle tai sen oppimisesta haluavalle yställe tai sukulaiselle. -lehti neuvoo ja opastaa niin aloittelevaa kuin harjaantunutta kokkia hyvän ja maukkaan ruuan laittamisessa. Jokaisessa Maku-numerossa on paljon hyviä reseptejä ja ohjeita kotiruoasta, terveellisiä herkkuja, herkullisia jälkiruokia, suolaisia ja makeita naposteltavia sekä juhliin sopivat ruuat. Ruokien reseptit ja ohjeet mukailevat suomalaista ruokavuotta ja on tehty kauden raaka-aineista sekä kerrotaan tarjoiluvinkkien kera.

Tilaa nyt uusi Koko Perheen Terveys lehti. Saat yhden numeron lehteä hintaan 5,90 euroa. Uusi terveys lehti käsittelee kaikkien perheenjäsenten terveyttä ja hyvinvointia. Siitä löytyy juttuja niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Lehden sivuilla kirjoittaa huippuasiantuntijat ja se käsittelee myös sairauksia sekä niiden kanssa elämästä selviämisestä. Tämä lehti on julkaistu vain kerran ja se sisältää 132 sivua ajankohtaista tietoa koko perheen liikunnasta ja terveydestä. Myös tämän lehden tilaajat voivat osallistua jättiarvontoihin, jossa pääpalkintona 100 000 euroa sekä muita palkintoja kuukausittain.

Tilaa Suomen Kuvalehti tarjous - 2 kk vain 25‚ā¨ !


Tilaa Suomen Kuvalehti tarjous ja saat kahden kuukauden lehdet hintaan 25 euroa. Normaalisti kahden kuukauden lehdet maksavat 48,10 euroa, joten tarjous on merkittävä kun tilaa Suomen Kuvalehden.

Lue siitä mistä Suomi puhuu Suomen Kuvalehden sivuilta. Tätä lehteä lukiessasi et jää sanattomaksi kahvipöytäkeskusteluissa ja tiedät mistä aiheista toiset puhuvat. Lehteä lukemalla sinulla on varmasti asiasta kuin asiasta oma mielipide ja pystyt ottamaan osaa keskusteluihin. Kerran viikossa ilmestyvä sata-sivuinen tietopaketti yhteiskunnallisista asioista sekä arkielämän koskettavia kysymyksiä. Suomen Kuvalehti tilaus tuo sinulle parempaa tietoa asioista kuin iltapäivälehtien lyhyet raapaisut jutuista, jotka ovat oikeasti mielenkiintoisia ja vaativat syvempää tutkimista. Tilaa Suomen Kuvalehti tarjous ja saat lehdet hyvään hintaan. Tilaa Suomen Kuvalehti lahjaksi samoilta kampanja sivuilta ja saat saman tarjouksen kuin tilaisit lehden itsellesi.

Jos etsit hyvää tekemistä kaiken ikäisille lapsille niin tytöille kuin pojillekin, voit tilata heille mielenkiintoisen lehden. Netistä saat monia lehtiä tilattua helposti ja kätevästi - monesti vielä tarjouksessa.

Nuorimmille leikkiville lapsille löytyy Leppis lehti, jonka parissa niin vanhemmat kuin sukulaisetkin keksivät mukavaa tekemistä vapaapäiville, viikonlopuille sekä arki-iltaisin tarhan jälkeen. Vähän vanhemmille lapsille, jotka ovat jo astuneet koulupolun ensimmäisille luokille on Koululainen lehti, joka antaa mielenkiintoista ajateltavaa ala-aste ikäisille koululaisille.

Eläinten parissa viihtyville tytöille ja pojille löytyy monipuolinen Lemmikki lehti, joka syventää omaa lemmikki harrastusta ja antaa oppeja miten omaa rakasta lemmikkiä voi hoitaa. Vähän isompien hoidettavien eli hevosten hoitamiseen ja harrastamiseen tuo lisätietoa Villivarsa lehti. Tämä hevostyttöjen lehti on erinomainen lahjaidea hevoshulluille tallitytöille.

Sarjakuvia voi lukea oikeastaan kaiken ikäiset tytöt ja pojat ja miksei aikuisetkin. Hyvän tarjouksen löytää esimerkiksi Tom & Jerry lehdestä, jonka sivuilta voi lukea klassisia hauskoja kissa ja hiiri seikkailuja, jotka ovat hauskuuttaneet lapsia ja sarjakuvien ystäviä jo vuosia.

Kaikkien lehtien tilaaminen netin kautta on nopeaa ja helppoa. Jokaisen lehden kamapnjasivulla syötät vain osoitetiedot ja lehti alkaa tulemaan sinulle seuraavasta mahdollisesta numerosta. Näiden lehtien tarjoukset voit myös tilata lahjaksi. Mikä olisikaan mielekkäämpi lahja omalle tai sukulais lapselle, kuin omalla nimellä tuleva lehti. Tilaa lehtiä syntymäpäivä tai nimipäivä lahjaksi tai vaikka koulun loppumisen tai alkamisen kunniaksi. Lapset viihtyvät hyvien lehtien parissa ja saavat mielekästä tekemistä sekä oppivat lukemaan samalla kun viihtyvät lehtien parissa.
Tilaa Kaksplus tarjous -50% - Saat 25 ‚ā¨ arvoisen tilaajalahjan kaupan p√§√§lle!

Kaksplus tarjous lehdet saat nyt -50% tarjous hintaan kuuden kuukauden ajalta. Tämän tarjouksen lisäksi saat kaupan päälle tilaajalahjana kätevän lasten matkaistuimen, jonka arvo on 25 euroa. Normaalisti 6 kk Kaks plus lehdet maksavat 39,90, mutta nyt saat ne sekä tilaajalahjan hintaan 19,95 euroa.

Tämän hyvän Kaksplus tarjouksen lisäksi saat Etuasiakkaan edut, joita ovat esimerkiksi Deko-lehti huhtikuussa ja lahjalehdet Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n hyvästä lehtivalikoimasta. Osallistut automaattisesti myös rahaarvontoihin, kun tilaat Kaksplus lehti tarjouksen netistä nyt. Tämän lehtitarjouksen voit tilata myös lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle samalta kampanja sivulta.

Tilaa Anna tarjous -50% ja saat hienon tilaajalahjan kaupan päälle!

Naistenlehti Anna tarjous kannattaa tilata netistä. Kun tilaat Anna lehti tarjouksen nyt saat kaupan päälle joko Amore-korut, joiden arvo on 45 euroa tai vaihtoehtoisesti pashminahuivin, jonka arvo on 39 euroa. Näiden hyvien tilaajalahjojen lisäksi saat kolmen kuukauden lehdet -50% alennuksella vain 24,40 euron hintaan. Saat siis rahanarvoista etua jopa 69,40 euroa, kun tilaat Anna lehti tarjouksen nyt. Tilaa Anna lahjaksi samalta tarjoussivulta ja tee joku tuttava tai sukulainen onnelliseksi valitsemasi kaupan päällisen kanssa. Voit myös valita milloin tilauksesi tulee voimaan eli milloin ensimmäinen Anna tarjous lehti tulee sinun tai ystäväsi postiluukkuun ensimmäisen kerran.

Kun tilaat Anna lehden kestotilauksena, saat myös Etuasiakkaan edut joihin kuuluu esimerkiksi Anna kauneus -lehti, Deko asuntomessujen sisälysluettelo ja lahjalehdet. Etuasiakkaan edut ovat jopa 57 euron arvoisia, kun pysyt Anna lehden kestotilaajana.

Tilaa Suosikki-lehti tarjous ja saat tilaajalahjan!

Nuorten Suosikki lehti tarjous on tilattavissa netistä. Kun täytät Suosikki tilaus kaavakkeen kampanja sivulta, saat lehden erikoishintaan neljä kuukautta vain 15 euroa. Tarjous lehden lisäksi tulee kaupan päälle tilaajalahjana LOVE&RESPECT-kaulakoru sekä joko niittiranneke tai Kate Moss -tyylinen kaulahuivi. Tilaajalahjoilla selkeästi on ajateltu sekä nuoria miehiä että naisia. Naisille kaulahuivi tilaajalahjaksi ja miehenaluille niittiranneke tuomaan katu-uskottavuutta. Valitsemasi tilaajalahjat sekä Suosikki tarjous lehdet 4 kk maksavat vain 15 euroa. Tilaa Suosikki tarjous lehti alla olevasta bannerista. Voit tilata Suosikki lehden myös lahjaksi vaikka kummilapselle, joka pääse ripille tai joululahjaksi. Muistutuksena tilauksen tekijän pitää olla 18 vuotta täyttänyt. Kun tilaat Suosikki lehden, osallistut samalla myös Yhtyneet Kuvalehdet arvontaan, jossa pääpalkintona 75 000 euroa sekä joka viikko arvottavana on 750 euron arvoinen rahapalkinto.

Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu runsas lehtien lukeminen. Sanomalehdet ja aikakauslehdet kiinnostavat suomalaisia ja suuria lehtiä luetaan ahkerasti verrattuna muihin maihin. KTM tutkimuksen mukaan painettujen lehtien lukeminen on noussut puoli prosenttia. Luku sinänsä ei ole iso, mutta nettimedioiden kasvaessa ja uusien lehtien tullessa markkinoille on kaikki kasvu positiivista aikakausilehtien parissa.

Tyypillisesti suomalaiset lukevat lehtiä kotona, 69 prosenttia. Töissä luetaan 9 prosenttia lehdistä ja muissa paikoissa, kuten ystävillä, odotustiloissa ja kirjastoissa 19 prosenttia.

Aikakausilehtien suosituimpia lehtiä ovat erilaiset asiakaslehdet, kuten Pirkka ja Yhteishyvä. Ne tulevat automaattisesti kaikille, jotka kuuluvat kauppaketjujen asiakasryhmiin eikä niitä voi suoraan pitää lehtitilauksina. Näistä lehdistä ei joudu maksamaan mitään ylimääräistä normaalin kanta-asiakkuuden lisäksi, joten ne tuleva vähän pakollisena kaikille kanta-asiakkaille halusi niitä tai ei. Itse tilattavista ja maksettavista lehdistä suurimpia ja suosituimpia ovat esimerkiksi Aku Ankka, 7 Päivää (Seiska) ja ET-lehti. Näitä lehtiä on tilattu myös aikaisempina vuosina suuria määriä ja niiden suosio näyttää jatkuvan suomalaisten lehden lukijoiden keskuudessa. Vaikka markkinoille on tullut viime vuosina ennätysmäärä uusia aikakausilehtiä, näyttää ne saavan hyvän jalansijan suomalaisten lukutottumuksissa. Syy tähän on, että suomalaiset haluavat yleensä tilata lehtensä kotiin luettavaksi. Lähde aikakaus.fi.

Lehtien tilaaminen on kätevää netin kautta ja monista lehdistä saa hyvät uuden asiakkaan tarjoukset sekä loistavia tilaajalahjoja. Löydät parhaat lehtitarjoukset magazinemaster.net sivuilta ja saat itsellesi hyviä tilaajalahjoja kaupan päälle samalla kun tilaat uusia tai tuttuja lehtiä itselle tai lahjaksi.

Privacy Policy