Tieteen Kuvalehti tarjous on erittäin hyvä. Saat kaksi Tieteen Kuvalehteä hintaan 4,90 euroa. Näiden halpojen lehtien lisäksi saat kaupan päälle soft shell takin tai veitsisetin. Näiden lisäksi tulee vielä näppärä älypeli, jolla voit haastaa ystäväsi. Etusi on jopa 78,40 euroa, kun tilaat Tieteen Kuvalehti tarjouksen netistä.

Soft shell takki, joka tulee Tieteen Kuvalehden mukana, on valmistettu uudesta kankaasta. Se pitää sinut kuivana ja lämpimänä. Neljään suuntaan joustavaa stretch-kangasta on lisätty takkiin mukavuuden parantamiseksi ja Soft Shell takki antaa hyvän tuulta vastaan.

Nordic veitsisetissä on uusi hygieninen Black Teflon -pinnoite, joka on kiinnitetty näihin mustiin veitsiin äärimmäisessä kuumuudessa. Veitsien kahva on mukavaa silikonia, josta on helppo ja turvallinen pitää kiinni. Veitsisarjaan kuuluu suuri kokkiveitsi (33 cm) sekä suuri vihannesveitsi (31 cm).Voit valita mieleisesi tilaajalahjan kun teet Tieteen Kuvalehti tilauksen netistä tarjoussivulta. Sivistä itseäsi tieteen parissa ja lue hämmästyttävistä maailman ihmeistä ja ihmisistä. Tieteen Kuvalehti tilaus tarjous on helppo ja nopea tehdä netistä.
Keywords: aikakauslehdet, lehtitarjoukset, tieteen kuvalehti, tieteen kuvalehti tarjous