Nyt saat enemmän irti tekniikasta ja tietokoneista halvemmalla. Tilaa Mikrobitti tarjous lehdet ja saat kolmen kuukauden lehdet -50% alennuksella hintaan 22,50 euroa. Mikrobitti kertoo uusimmista tekniikan laitteista ja viihde-elektroniikan tuotteista. Se testaa omassa MB labrassaan huolellisesti kaikkia viihde-elektroniikan laitteita ja kertoo sinulle niiden hyvät ja huonot puolet.

Tietokoneet, konsolit ja pelit ovat vahvasti mukana Mikrobitti-lehden sivuilla, kun ne kehittyvät yhä enemmän kodin multimediakeskuksiksi ja tuovat digitaalista sisältöä kaikkien saataville. Nykyään Mikrobitti-lehdessä on myös enemmän HIFI-aiheisia juttuja, kun entinen HIFI-lehti sisällytettiin osaksi lehden sisältöä. Mikrobitti tarjous antaa sinulle hyvän mahdollisuuden tutustua siihen mitä tämän lehti on tänä päivänä. Tilaa Mikrobitti lehti tietokoneista pitävälle lahjaksi. Lahjatilaus onnistuu samalta tarjoussivulta ja saat lahja lehdet samaan tarjoushintaan.

Keywords: harrastelehdet, lehtitarjoukset, tietokonelehdet, lehti tarjous, mikrobitti, mikrobitti tarjous, tietokonelehti