ET-lehti tarjous on nyt tilattavissa netistä. Saat kuuden kuukauden lehdet -40% alennuksella ja kaupan päälle lompakon. Nämä kuusi kuukautta ET-lehteä maksavat vain 29,90 euroa, jolla pääset hyvin tutustumaan mitä tämä Enemmän Tarinoita -lehti pitää sisällään. ET-lehti on myös mahdollista tilata lahjaksi isälle tai äidille tai vaikka mummolle ja ukille.

Tilaa ET-lehti tarjous ja saat upean tilaajalahjan!


ET-lehti tarjoaa lukijoilleen joka kuukausi tarinoita hyvästä olosta ja terveydestä, liikunnan ilosta, iloa uusista harrastuksista ja ruoka vinkkejä. ET-lehti on erittäin suosittu lehti Suomessa ja joka kolmas yli 50-vuotiaista on ET-lehden lukijoita. Lehden sivuilla on aiheina:

  • ihmiset ja ilmiöt - lukijapostia, kiinnostavia henkilöhaastatteluita, menopalstat; televisio, teatteri, elokuvat, musiikki, näyttelyt, tapahtumat sekä kirjat

  • matkat ja autoilu - hyviä matkavinkkejä ja tietoa autoilusta, koeajot

  • raha ja talous - verotus vinkkejä, asunnon myyminen, perintö

  • terveys ja hyvä olo  - terveysuutisia, kauneus ja meikkaus vinkkejä, syöminen ja ruokaohjeet

  • viihdy ja voita - kilpailuja, ristikot, sudokut ja horoskooppi


Vakiopalstojen lisäksi erilaisia teema-aiheita, kuten esimerkiksi joulun aikana lahjavinkkejä ja jouluun kuuluvia ruokia sekä aiheita. ET lehti tarjous tuo kotiin mukavasti viihtyvyyttä ja rentoutta ja sen lukijat tulevat hyvälle mielelle. Lehti tarjoaa paljon elämyksiä ja viihdettä, mutta sitä pidetään myös luotettavana asioiden kertojana. ET-lehteä lukiessa pysyy ajan tasalla miellyttävällä rytmillä varustettuna.

Keywords: aikakauslehdet, hyvinvointilehdet, lehtitarjoukset, eläke, et, et lehti, lehti tarjous, perintö, verotus