Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu runsas lehtien lukeminen. Sanomalehdet ja aikakauslehdet kiinnostavat suomalaisia ja suuria lehtiä luetaan ahkerasti verrattuna muihin maihin. KTM tutkimuksen mukaan painettujen lehtien lukeminen on noussut puoli prosenttia. Luku sinänsä ei ole iso, mutta nettimedioiden kasvaessa ja uusien lehtien tullessa markkinoille on kaikki kasvu positiivista aikakausilehtien parissa.

Tyypillisesti suomalaiset lukevat lehtiä kotona, 69 prosenttia. Töissä luetaan 9 prosenttia lehdistä ja muissa paikoissa, kuten ystävillä, odotustiloissa ja kirjastoissa 19 prosenttia.

Aikakausilehtien suosituimpia lehtiä ovat erilaiset asiakaslehdet, kuten Pirkka ja Yhteishyvä. Ne tulevat automaattisesti kaikille, jotka kuuluvat kauppaketjujen asiakasryhmiin eikä niitä voi suoraan pitää lehtitilauksina. Näistä lehdistä ei joudu maksamaan mitään ylimääräistä normaalin kanta-asiakkuuden lisäksi, joten ne tuleva vähän pakollisena kaikille kanta-asiakkaille halusi niitä tai ei. Itse tilattavista ja maksettavista lehdistä suurimpia ja suosituimpia ovat esimerkiksi Aku Ankka, 7 Päivää (Seiska) ja ET-lehti. Näitä lehtiä on tilattu myös aikaisempina vuosina suuria määriä ja niiden suosio näyttää jatkuvan suomalaisten lehden lukijoiden keskuudessa. Vaikka markkinoille on tullut viime vuosina ennätysmäärä uusia aikakausilehtiä, näyttää ne saavan hyvän jalansijan suomalaisten lukutottumuksissa. Syy tähän on, että suomalaiset haluavat yleensä tilata lehtensä kotiin luettavaksi. Lähde aikakaus.fi.

Lehtien tilaaminen on kätevää netin kautta ja monista lehdistä saa hyvät uuden asiakkaan tarjoukset sekä loistavia tilaajalahjoja. Löydät parhaat lehtitarjoukset magazinemaster.net sivuilta ja saat itsellesi hyviä tilaajalahjoja kaupan päälle samalla kun tilaat uusia tai tuttuja lehtiä itselle tai lahjaksi.
Keywords: lehtitarjoukset