Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

HarrastelehdetSuomen suurin elokuvalehti Episodi tarjous on nyt saatavilla. Saat tämän leffa-lehden puoleksi vuodeksi 19,90 euron hintaan. Normaalisti Episodi-lehti maksaa puolelta vuodelta 28,50 euroa. Jos olet kiinnostunut elokuvista, niin tämä lehti on sinulle. Episodi-lehti esittelee uutuus elokuvat ja henkilöt sekä näyttelijät niiden takana. Ensi-iltaelokuvien lisäksi lehti esittelee kotimaista ja ulkomaista elokuvamaailmaa ja sen ilmöitä. Katsoit elokuvia sitten elokuvissa tai kotona kotiteatterista tai ihan vain televisiosta, kannattaa tehdä Episodi lehti tilaus tarjous netistä. Voit tilata tämän elokuvalehden myös leffoista pitävälle ystävälle lahjaksi.


Tilaa nyt Pelit lehti tarjous ja saat puolen vuoden lehdet vain 25 euron hintaan. Tämän loistavan tarjouksen lisäksi saat kaupan päälle LED-lampun, jonka arvo pelkästään on 35 euroa. Pelit-lehden voi tilata myös lahjaksi, jolloin saat lehdet samaan tarjous hintaan ja lehden saaja saa kätevän lampun myös lahjaksi.

Pelit-lehti on pohjoismaiden suurin pelialan julkaisu ja se on jo vuosien ajan ollut pelaajien ja peleistä kiinnostuneiden ykköslehti. Pelit-lehti tuo viimeisimmät peliuutiset ja pelimaailman ennakot kattavien peliarvosteluiden kanssa jokaisen pelaajan käsille kuukausittain. Mukana on myös pelaamisen käytettyä laitteistoa ja niiden testaamista, kuten hiiriä, näppäimistöjä, ratteja ja ohjaimia. Olit sitten konsoli tai PC-pelaaja on pelit lehti tarjous juuri pelaajalle tarkoitettu alustasta riippumatta. Tilaa pelit lehti tarjous itsellesi tai ystävälle lahjaksi jo tänään.Nyt saat enemmän irti tekniikasta ja tietokoneista halvemmalla. Tilaa Mikrobitti tarjous lehdet ja saat kolmen kuukauden lehdet -50% alennuksella hintaan 22,50 euroa. Mikrobitti kertoo uusimmista tekniikan laitteista ja viihde-elektroniikan tuotteista. Se testaa omassa MB labrassaan huolellisesti kaikkia viihde-elektroniikan laitteita ja kertoo sinulle niiden hyvät ja huonot puolet.

Tietokoneet, konsolit ja pelit ovat vahvasti mukana Mikrobitti-lehden sivuilla, kun ne kehittyvät yhä enemmän kodin multimediakeskuksiksi ja tuovat digitaalista sisältöä kaikkien saataville. Nykyään Mikrobitti-lehdessä on myös enemmän HIFI-aiheisia juttuja, kun entinen HIFI-lehti sisällytettiin osaksi lehden sisältöä. Mikrobitti tarjous antaa sinulle hyvän mahdollisuuden tutustua siihen mitä tämän lehti on tänä päivänä. Tilaa Mikrobitti lehti tietokoneista pitävälle lahjaksi. Lahjatilaus onnistuu samalta tarjoussivulta ja saat lahja lehdet samaan tarjoushintaan.

Nyt on Suomen tehokkaimmalla autolehdellä hyvä tarjous. Saat GTi Magazine lehti tarjouksessa kuuden kuukauden lehdet ja LED-lampun vain 25 euron hintaan. Lisäksi tulee vielä jotain GTi-liekkitarroja. Jo pelkästään tilaajalahjojen arvo on 35 euroa, joten tässä tarjouksessa säästät mukavasti kun tilaat sen netistä. GTI Magazine lehden voi tilata myös lahjaksi autoja virittelevälle miehelle ja miksei naisellekin.

GTi Magazine on ehdottomasti suurin suomalainen autolehti, joka on erikoistunut autojen virittelyyn ja tuunaukseen. Tuning-autoja tehdään lehden sivuilla pääasiassa eurooppalaisista ja japanilaisista autoista, mutta kyllä siellä joskus amerikan rautojakin näkee. Tämä autolehti tuo viimeisimmät tuning uutiset ja esittelee siiteimmät tuning projektit yhdessä GTi-tyttöjen kanssa.

Tilaa -magazine lehti tarjous netistä jo tänään, jotta pääset hyödyntämään hyvät ensitilaajan edut.


Nyt kun tilaat Viini-lehden saat kaupan päälle kaksi Viinistä Viiniin kirjaa. Saat myös Viini-lehden erikoisnumeron ja kaksi Viinistä viiniin kirjaa vuodelta 2009 ja 2010. Vuoden Viini lehdet eli kuusi numeroa maksavat vain 59,90 euroa.

Viini-lehti on Suomen suurin viineistä kertova aikakauslehti. Sen asialliset ja viihdyttävät artikkelit kertovat tarinoita viineistä ja niiden taustoista. Viini-lehden puolueettomat arvostelut maistelevat kaikki Alkon uutuus viinit sekä antaa niihin ruokasuosituksia. Viini-lehdessä on myös paljon herkullisia reseptejä ja viinisuosituksia näiden ruokien kanssa. Jokaisen lehden mukana pääset matkustamaan eri viinialueille ja tutustut ihmisiin sekä alueen perinteisiin viinin valmistuksessa. Pääset mukaan eri maiden ruokakulttuureihin ja ihmisten pariin, jotka rakastavat herkullisista ruuista.

Tilaa viini lehti tarjous jo tänään netistä ja saat tilaajalahjan.

Viherpiha lehti tarjous on nyt vain 29,90 euroa. Sillä summalla saat kuusi numeroa Suomen suosituinta piha- ja puutarhalehteä sekä kivan tilaajalahjan. Voit valita -lehden mukaan lahjaksi joko koristellun rannekellon tai Uudista puutarhaasi -kirjan. Tässä puutarha kirjassa on hyviä vinkkejä puutarhan ilmeen muuttamiseen tai täysin uuden puutarhan suunnitteluun. Normaalisti jo pelkät kuusi numeroa Viherpiha lehteä maksavat 42 euroa, joten tämä lehti tarjous on erittäin hyvä tästä puutarha lehdestä.Tilaamalla Viherpiha tarjous lehdet osalistut automaattisesti myös arvontoihin, jossa palkintona on huikeita rahapalkintoja ja matkalahjakortteja. Tilaussivulta voit tilata Viherpiha lehden myös lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle. Viherpiha lehdessä Suomen parhaimmat asiantuntija neuvovat miten hoidetaan kesäkukkia, puita, pensaita sekä kotikasveja ja saadaan ne kukkimaan hyvin. Lehdessä myös taitavat pihaihmiset kertovat omista unelmapihoistaan sekä miten niiden toteutukset ovat tehty. Tilaa Viherpiha lehti tarjous netistä jo tänään.

Urheilulehti tarjous pitää sisällään kolmen kuukauden lehdet ja lahjaksi miesten rannekellon. Saat lehdet ja kellon hintaan 19,90 euroa. Normaalisti Urheilulehti tilaus maksaa 35 euroa ja kellon arvo on 39 euroa. Tilaamalla Urheilulehden netistä säästät siis selvää rahaa. Samalla voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on muhkeita rahapalkintoja sekä matkalahjakortteja.Urheilulehti on jo 110-vuotias ja Suomen puhutuin urheilumedia. Urheilulehti ottaa kantaa ja kyseenalaistaa sekä paljastaa sen mitä pitää urheilusta. Urheilulehti ilmestyy joka perjantai ja se täyttää maaliskuussa jo 110 vuotta.Tilaa nyt Soundi lehti tarjous ja saat kuusi numeroa hintaan 21,50 euroa. Säästät 25%, kun tilaat tarjouksen netistä. Soundi on Suomen musiikkimaailman legenda ja kiertää ympäri maailmaa tähtien matkassa. Soundista löydät uusimmat tähdet sekä vanhat legendat. Sieltä löydät keikat sekä uusimmat levyarvostelut. Se muistaa myös musiikintekijän tai esittäjän taustatyöntekijät. Soundi on rakkaudesta musiikkiin.