Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

TietokonelehdetKotimikro lehti tarjouksen mukana tulee nyt tilaajalahjana digitaalinen TV-viritin. Vaihtoehtoisesti voit valita myös pienikokoiset matkakuulokkeet. Saat siis kaksi Kotimikro lehden numeroa ja tämän upean tilaajalahjan hintaan 6,90 euroa. Säästösi on jopa 32,10 euroa, kun tilaat Kotimikro lehtitarjouksen nyt netistä.

Pienen digitv-virittimen voit kytkeä kannettavaan tietokoneeseen ja nauttia televisio sarjoista mökillä tai matkalla. Voit myös tallentaa suosikkiohjelmasi tietokoneelle HD-tasoisena. Mukana tulee kätevän pieni antenni, mutta virittimeen saa myös kytkettyä oman ulkoisen antennin paremman kuuluvuuden takaamiseksi.
Katso lisää digitv-virittimestä tarjous sivulta!


Pienet matkakuulokkeet taittuvat mukavasti kuljetuksen ajaksi ja niiden mukana toimitetaan musta kantopussi. Kuulokkeet myös vaimentavat taustamelua, joten ne käyvät hyvin lentokoneeseen tai junaan, kun haluat kuunnella musiikkia tai seurata urheilua tai elokuvaa matkalla. Voit käyttää niitä television tai tietokoneen kanssa.
Katso tarjous sivulta minkälaiset kuulokkeet ovat!


Tilaa nyt Pelit lehti tarjous ja saat puolen vuoden lehdet vain 25 euron hintaan. Tämän loistavan tarjouksen lisäksi saat kaupan päälle LED-lampun, jonka arvo pelkästään on 35 euroa. Pelit-lehden voi tilata myös lahjaksi, jolloin saat lehdet samaan tarjous hintaan ja lehden saaja saa kätevän lampun myös lahjaksi.

Pelit-lehti on pohjoismaiden suurin pelialan julkaisu ja se on jo vuosien ajan ollut pelaajien ja peleistä kiinnostuneiden ykköslehti. Pelit-lehti tuo viimeisimmät peliuutiset ja pelimaailman ennakot kattavien peliarvosteluiden kanssa jokaisen pelaajan käsille kuukausittain. Mukana on myös pelaamisen käytettyä laitteistoa ja niiden testaamista, kuten hiiriä, näppäimistöjä, ratteja ja ohjaimia. Olit sitten konsoli tai PC-pelaaja on pelit lehti tarjous juuri pelaajalle tarkoitettu alustasta riippumatta. Tilaa pelit lehti tarjous itsellesi tai ystävälle lahjaksi jo tänään.Nyt saat enemmän irti tekniikasta ja tietokoneista halvemmalla. Tilaa Mikrobitti tarjous lehdet ja saat kolmen kuukauden lehdet -50% alennuksella hintaan 22,50 euroa. Mikrobitti kertoo uusimmista tekniikan laitteista ja viihde-elektroniikan tuotteista. Se testaa omassa MB labrassaan huolellisesti kaikkia viihde-elektroniikan laitteita ja kertoo sinulle niiden hyvät ja huonot puolet.

Tietokoneet, konsolit ja pelit ovat vahvasti mukana Mikrobitti-lehden sivuilla, kun ne kehittyvät yhä enemmän kodin multimediakeskuksiksi ja tuovat digitaalista sisältöä kaikkien saataville. Nykyään Mikrobitti-lehdessä on myös enemmän HIFI-aiheisia juttuja, kun entinen HIFI-lehti sisällytettiin osaksi lehden sisältöä. Mikrobitti tarjous antaa sinulle hyvän mahdollisuuden tutustua siihen mitä tämän lehti on tänä päivänä. Tilaa Mikrobitti lehti tietokoneista pitävälle lahjaksi. Lahjatilaus onnistuu samalta tarjoussivulta ja saat lahja lehdet samaan tarjoushintaan.