Kotimikro lehti tarjouksen mukana tulee nyt tilaajalahjana digitaalinen TV-viritin. Vaihtoehtoisesti voit valita myös pienikokoiset matkakuulokkeet. Saat siis kaksi Kotimikro lehden numeroa ja tämän upean tilaajalahjan hintaan 6,90 euroa. Säästösi on jopa 32,10 euroa, kun tilaat Kotimikro lehtitarjouksen nyt netistä.

Pienen digitv-virittimen voit kytkeä kannettavaan tietokoneeseen ja nauttia televisio sarjoista mökillä tai matkalla. Voit myös tallentaa suosikkiohjelmasi tietokoneelle HD-tasoisena. Mukana tulee kätevän pieni antenni, mutta virittimeen saa myös kytkettyä oman ulkoisen antennin paremman kuuluvuuden takaamiseksi.
Katso lisää digitv-virittimestä tarjous sivulta!


Pienet matkakuulokkeet taittuvat mukavasti kuljetuksen ajaksi ja niiden mukana toimitetaan musta kantopussi. Kuulokkeet myös vaimentavat taustamelua, joten ne käyvät hyvin lentokoneeseen tai junaan, kun haluat kuunnella musiikkia tai seurata urheilua tai elokuvaa matkalla. Voit käyttää niitä television tai tietokoneen kanssa.
Katso tarjous sivulta minkälaiset kuulokkeet ovat!
Keywords: tietokonelehdet, digitv-viritin, kotimikro, kotimikro lehti, kotimikro tarjous, kuulokkeet, lehtitarjous, tilaajalahja, USB-digitv