Tilaa lehtiä tarjouksessa - Tilaajalahjat

Tilaajalahja

MagazineMaster.net tarjoaa kaikki parhaimmat lehtitarjous lehdet, joita netin kautta voi tilata. Haluatko tutustua uusiin lehtiin halvalla ja saada kalliita ja käteviä tilaajalahjoja ilman lisämaksua? Netistä löytyy monia hyviä lehtitarjouksia, joiden avulla pääset tutustumaan uusiin lehtiin erittäin hyvään hintaan. Näiden halpojen hintojen lisäksi lehdet ja niiden kustantajat lahjovat sinua vielä hyvillä kaupan päällisillä, kun tilaat tarjous lehden netin kautta.

Monesti nämä lehti tarjous kampanjat ovat täysin samoja kuin mitä puhelinmyyjät tyrkyttävät sinulle. Netissä voit paremmin tutustua lehden ehtoihin ja vertailla hintoja muihin lehtiin nähden. Samalla voit tarkistaa mitä tarjouksia muilla lehdillä on tarjota sinulle sillä hetkellä. Netin kautta tilaaminen on siis antoisampaa kuin lehtimyyjältä suoraan. Jos et ole tyytyväinen uuteen lehteen, voit lopettaa tilauksen tarjousjakson jälkeen. Yleensä lehden peruminen onnistuu lehden kustantajan omilta sivuilta tai lehden omilta kotisivuilta. Monet tarjoukset ovat kestotilauksia, mutta myös määräaikaisia lehtitarjouksia näkee. Ei ole väliä onko lehden tarjouksen saamiseksi tilattava lehti kestotilaus vai määräaikainen tilaus, koska voit milloin tahansa lopettaa lehden tilauksen laskutuskauden päätyttyä. Lehden mukana tulevan tilaajalahjan tai tilaajalahjat saat pitää, kun olet maksanut ensimmäisen tarjous maksuerän lehdestä. Joskus tilaajalahjoja joutuu odottamaan pitkänkin aikaa, mutta ne yleensä aina tilataan lehden tilaajalle heti, kun hän on maksanut laskun ensimmäisen erän.

Monien lehtien mukana tulevat tilaajalahjat ja niiden arvot ovat enemmän kuin joudut itse lehdestä maksamaan. Voit saada jopa sadan euron arvoisia tilaajalahjoja, kun tilaat vain pari ensimmäistä numeroa lehdestä. Ensimmäiset numerotkin ovat monesti jopa 50% tarjouksessa eli säästät vielä lisää, jos haluat oikeasti tutustua tarjouslehteen. Tilaajalahjana voi olla vaikka parhaimmissa tapauksissa sykemittari, usb-tarvikkeita, risteily, koruja, käsilaukku tai vaikkapa kello. Kaikki nämä loistavat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löydät tämän sivuston kautta. Muista olla nopea lehden tilaamisessa, koska monet tarjoukset ja tilaajalahjat ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Nautinnollisia lukuhetkiä lehtien parissa.
Nyt kun tilaat Kodin Kuvalehti tarjouksen saat lehdet todella hyvään tarjoushintaan. Tilaa Kodin Kuvalehti tarjous netistä alla olevasta linkistä tai bannerista.Kodin Kuvalehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa ja pitää sisällään rentouttavia lukuhetkiä ja koskettavia tarinoita. Jokaisessa lehdessä on jopa 100 sivua täyttä asiaa perheestä, työstä ja vapaa-ajasta. Lehdestä löytyy myös ruokaohjeita, sisustamisen ideoita, pukeutumisen ja puutarhan hoidon ideoita. Tilaa Kodin Kuvalehti tarjous ja tutustu tähän suosittuun koko perheen lehteen.

Nyt kun tilaat National Geographic lehden tarjouksen voit valita aika hyvän tilaajalahjan. Itse asiassa lehdestä on kaksikin erilaista tarjousta tällä hetkellä saatavissa ja molemmissa erittäin mielenkiintoiset ja aika arvokkaatkin tilaajalahjat, jotka saat kaupan päälle kun tilaat lehdet netistä. Kannattaa olla nopea tilauksen kanssa, koska nämä tarjoukset saattavat loppua milloin tahansa tai muuttua huonommiksi.


Ensimmäisessä lehtitarjouksessa saat National Geographic lehden hintaan 4,90 euroa. Kaupan päälle voit valita tilaajalahjaksi joko Nordic veitsisetin tai Ventus sääaseman. Veitsisetin arvo on 62 euroa ja siihen kuuluu kaksi mustaa veistä, kokkiveitsi ja vihannesveitsi. Ventus sääasema hakee tiedot langattomasti tietokoneeseen kytkettävästä lähetinlaitteesta kymmenen päivän ajalle. Säätiedot toimittaa Foreca ja tämän sääaseman arvo on jopa 66 euroa ja sen saa ilman lisäkustannuksia, kun tilaa National Geographic lehdet netistä.

Toisessa National Geographic tarjouksessa saa kaksi lehteä hintaan 5,90 euroa. Tilaajalahjaksi voi valita joko viisi Hasaki grilliveistä tai BBC:n neljän DVD:n kokoisen dokumenttisarjan "The Life of Mammals". Hasaki-veitsisarjaan kuuluu kokkiveitsi ja neljä grilliveistä. Hienosti muotoillut ja kestävät veitset ovat valmistettu karkaistusta teräksestä ja niiden kahvat ovat puiset. Veitsisarjan arvo on jopa 66 euroa. David Attenborough Nisäkkäiden Maailma DVD-sarja tarjoaa kiinnostavia näkökulmia kaikista nisäkkäistä, myös ihmisistä, sarjassa jonka kesto on yhteensä yli kahdeksan tuntia. Tekstitys löytyy suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi. Tämän DVD-sarjan arvo on 32 euroa.


Valitset sitten minkä tahansa näistä upeista tilaajalahjoista, et maksa niistä yhtään ylimääräistä vain ainoastaan lehtien hinnan joko 4,90 tai 5,90 euroa. Tilaa National Geographic lehtitarjous ja valitse sinulle sopivin tilaajalahja.


Tilaa Kunto Plus lehti tarjous ja saat kaksi numeroa tätä kuntoilulehteä ja upean tilaajalahjan kaupan päälle. Voit valita tilaajalahjaksi joko sykemittarin tai spinningsetin. Maksat kahdesta lehdestä ja tilaajalahjasta vain 5,90 euroa, joten etusi on jopa 137,70 euroa, kun tilaat Kunto Plus lehden tarjouksen netistä.

Sykemittari näyttää sinulle sykkeen, keskisykkeen ja minimi- sekä maksimisykkeen. Siitä löytyy myös nopeus ja keskinopeus sekä kokonaismatka ja paljon muuta. Voit lukea lisää sykemittarista KuntoPlus lehden
tarjous sivulta.


Spinningsetissä on hihaton toppi pehmeää strech materiaalia ja pyöräilyshortsit erittäin joustavaa materiaalia. Tämä setti on mukava pitää pyöräilytunneilla päällä ja se kuivuu nopeasti pitäen ihon kuivana. Lue lisää spinningsetistä
Kunto Plus tarjous sivulta.


Kotimikro lehti tarjouksen mukana tulee nyt tilaajalahjana digitaalinen TV-viritin. Vaihtoehtoisesti voit valita myös pienikokoiset matkakuulokkeet. Saat siis kaksi Kotimikro lehden numeroa ja tämän upean tilaajalahjan hintaan 6,90 euroa. Säästösi on jopa 32,10 euroa, kun tilaat Kotimikro lehtitarjouksen nyt netistä.

Pienen digitv-virittimen voit kytkeä kannettavaan tietokoneeseen ja nauttia televisio sarjoista mökillä tai matkalla. Voit myös tallentaa suosikkiohjelmasi tietokoneelle HD-tasoisena. Mukana tulee kätevän pieni antenni, mutta virittimeen saa myös kytkettyä oman ulkoisen antennin paremman kuuluvuuden takaamiseksi.
Katso lisää digitv-virittimestä tarjous sivulta!


Pienet matkakuulokkeet taittuvat mukavasti kuljetuksen ajaksi ja niiden mukana toimitetaan musta kantopussi. Kuulokkeet myös vaimentavat taustamelua, joten ne käyvät hyvin lentokoneeseen tai junaan, kun haluat kuunnella musiikkia tai seurata urheilua tai elokuvaa matkalla. Voit käyttää niitä television tai tietokoneen kanssa.
Katso tarjous sivulta minkälaiset kuulokkeet ovat!


Katso lehti on täynnä TV-maailman asiaa. Katso lehden tarjouksessa saat kolmen kuukauden lehdet vain 1,25 euroa per viikko. Tämän hyvän lehtitarjouksen lisäksi saat kaupan päälle LED-lampun ja osallistut 35 000 euron arvontaan. Katso lehden tilaajalahjana tulevan ladattavan LED-lampun arvo on 24,90 euroa.

Katso lehti ilmestyy joka viikko ja siitä löytyy kattavasti kaikki TV-ohjelmat. Joka päivälle on kuusi sivua televisio-ohjelmia seitsemän päivän ajalle eli koko viikoksi. TV-ohjelmien lisäksi Katso-lehdestä löytyy juonipaljastuksia, DVD esittelyitä, TV-elokuvien arviot sekä ristikko ja sudoku. Lehden sivuilta voit lukea uutisia kotimaan ja ulkomaan viikon televisio-ohjelmista ja elokuvista. lehti tarjous ja tiedät mitä televisiosta tulee.
Nyt saat Auto Bild Suomi tarjous lehtien mukana kätevän monitoimilaukun, kun tilaat tarjous lehdet netistä. Lehdet saat alle puoleen hintaan, kun tilaat Auto Bild -lehdet kuudeksi kuukaudeksi hintaan 19,90 euroa. Tämä joka toinen viikko ilmestyvä autolehti on tiheimmin ilmestyvä autoilulehti Suomessa. Auto Bild Suomella on oma toimitus Suomessa ja osa sen artikkeleista on käännetty Saksalaisesta emo lehdestä.

Auto Bild Suomi kertoo ajankohtaisimmat autouutiset ja kuvaa prototyyppi autot tehtaiden testiradoilta. Kiinnostavimpina juttuina ovat olleet 100 000 kilometrin kestotestit, jonka jälkeen autot puretaan täysin kappaleiksi ja katsotaan kunnolla kulumat ja viat koko autosta. Auto Bild on ollut automaailman seiska, niin hyvässä kuin pahassakin. Nyt pääset tutustumaan tähän viihdyttävään autolehteen havalla ja saat muodostaa siitä ihan rauhassa oman mielipiteesi. Voit tilata Auto Bild Suomi tarjous lehdet myös lahjaksi autoista pitävälle miehelle.
Viherpiha lehti tarjous on nyt vain 29,90 euroa. Sillä summalla saat kuusi numeroa Suomen suosituinta piha- ja puutarhalehteä sekä kivan tilaajalahjan. Voit valita -lehden mukaan lahjaksi joko koristellun rannekellon tai Uudista puutarhaasi -kirjan. Tässä puutarha kirjassa on hyviä vinkkejä puutarhan ilmeen muuttamiseen tai täysin uuden puutarhan suunnitteluun. Normaalisti jo pelkät kuusi numeroa Viherpiha lehteä maksavat 42 euroa, joten tämä lehti tarjous on erittäin hyvä tästä puutarha lehdestä.Tilaamalla Viherpiha tarjous lehdet osalistut automaattisesti myös arvontoihin, jossa palkintona on huikeita rahapalkintoja ja matkalahjakortteja. Tilaussivulta voit tilata Viherpiha lehden myös lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle. Viherpiha lehdessä Suomen parhaimmat asiantuntija neuvovat miten hoidetaan kesäkukkia, puita, pensaita sekä kotikasveja ja saadaan ne kukkimaan hyvin. Lehdessä myös taitavat pihaihmiset kertovat omista unelmapihoistaan sekä miten niiden toteutukset ovat tehty. Tilaa Viherpiha lehti tarjous netistä jo tänään.