Tilaa lehtiä tarjouksessa - Tilaajalahjat

HyvinvointilehdetNyt saat Hyvä Terveys tarjous lehdet viisi kuukautta vain 25,90 €. Tilaa Hyvä Terveys lehdet tarjoushintaan ja saat myös mukavan tilaajalahjan. Kaupan päälle saat askelmittarin, joka auttaa kuntoilussa. Askelmittarissa on rasvamittari, kalorimittari ja kello. Kuntoilussa ja terveellisessä elämässä auttaa Hyvä Terveys lehdet, jotka kannattaa tilata nyt. Muista myös Hyvä Terveys lahjatilaus, jolloin lahjan saaja saa myös tilaajalahjan ja lehdet saat tarjous hintaan.

Tilaa Hyvä Terveys lehti tarjous!
ET-lehti tarjous on nyt tilattavissa netistä. Saat kuuden kuukauden lehdet -40% alennuksella ja kaupan päälle lompakon. Nämä kuusi kuukautta ET-lehteä maksavat vain 29,90 euroa, jolla pääset hyvin tutustumaan mitä tämä Enemmän Tarinoita -lehti pitää sisällään. ET-lehti on myös mahdollista tilata lahjaksi isälle tai äidille tai vaikka mummolle ja ukille.

Tilaa ET-lehti tarjous ja saat upean tilaajalahjan!


ET-lehti tarjoaa lukijoilleen joka kuukausi tarinoita hyvästä olosta ja terveydestä, liikunnan ilosta, iloa uusista harrastuksista ja ruoka vinkkejä. ET-lehti on erittäin suosittu lehti Suomessa ja joka kolmas yli 50-vuotiaista on ET-lehden lukijoita. Lehden sivuilla on aiheina:

  • ihmiset ja ilmiöt - lukijapostia, kiinnostavia henkilöhaastatteluita, menopalstat; televisio, teatteri, elokuvat, musiikki, näyttelyt, tapahtumat sekä kirjat

  • matkat ja autoilu - hyviä matkavinkkejä ja tietoa autoilusta, koeajot

  • raha ja talous - verotus vinkkejä, asunnon myyminen, perintö

  • terveys ja hyvä olo  - terveysuutisia, kauneus ja meikkaus vinkkejä, syöminen ja ruokaohjeet

  • viihdy ja voita - kilpailuja, ristikot, sudokut ja horoskooppi


Vakiopalstojen lisäksi erilaisia teema-aiheita, kuten esimerkiksi joulun aikana lahjavinkkejä ja jouluun kuuluvia ruokia sekä aiheita. ET lehti tarjous tuo kotiin mukavasti viihtyvyyttä ja rentoutta ja sen lukijat tulevat hyvälle mielelle. Lehti tarjoaa paljon elämyksiä ja viihdettä, mutta sitä pidetään myös luotettavana asioiden kertojana. ET-lehteä lukiessa pysyy ajan tasalla miellyttävällä rytmillä varustettuna.Tilaa Voi Hyvin lehti tarjous ja saat viisi numeroa 19,90 euron hintaan. Kaupan päälle saat vielä valita joko kulta-hopearannekellon tai kauniin huivin. Normaalisti Voi Hyvin lehti maksaa 35 euroa, joten säästät mukavasti ja saat kivan kaupan päällisen, kun tilaat Voi hyvin -lehden netistä.

Tilaa lehti ja saat tilaajalahjan!

Voi Hyvin -lehti on suunnattu 35+ vuotiaille naisille, jotka ovat kiinnostuneita hyvin voinnista, terveydestä ja henkilön sisäisistä voimavaroista. Lehti sopii hyvin ura naiselle kuin myös voimavuosiaan elävälle perheenäidille. Lehden parissa opit kuinka kannattaa syödä, miten hoidat kehoa ja mieltä sekä miten hallitset stressiä. Voi hyvin on hyvinvoinnin asiantuntija, joka puhuu ihmistuntemuksesta, ihmissuhteista ja mukavasta elämästä. Sen sivuilta löydät koskettavia tarinoita ja paljon ajattelemisen aiheita arkisen jaksamisen keskelle.

Tee itsellesi tai läheisillesi palvelus ja tilaa -lehti joko itsellesi tai ystävällesi lahjaksi jo tänään!
Tilaa nyt uusi Koko Perheen Terveys lehti. Saat yhden numeron lehteä hintaan 5,90 euroa. Uusi terveys lehti käsittelee kaikkien perheenjäsenten terveyttä ja hyvinvointia. Siitä löytyy juttuja niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Lehden sivuilla kirjoittaa huippuasiantuntijat ja se käsittelee myös sairauksia sekä niiden kanssa elämästä selviämisestä. Tämä lehti on julkaistu vain kerran ja se sisältää 132 sivua ajankohtaista tietoa koko perheen liikunnasta ja terveydestä. Myös tämän lehden tilaajat voivat osallistua jättiarvontoihin, jossa pääpalkintona 100 000 euroa sekä muita palkintoja kuukausittain.

Tilaa Kauneus ja Terveys lehti tarjous ja saat kuusi numeroa vain 20 euron hintaan. Normaalisti Kauneus & Terveys lehdet maksavat tuolta ajalta 40 euroa, joten säästät heti puolet hinnasta. Tämän hyvän lehtitarjouksen lisäksi saat tilaajalahjana kaupan päälle helmirannekorun, jonka arvo on 45 euroa. Näin säästät rahassa mitattuna jopa 65 euroa, kun tilaat Kauneus ja Terveys tarjous lehdet netistä.Kauneus ja Terveys lehdessä annetaan hyviä vinkkejä 25 - 55 vuotiaille naisille, kuinka hallitset painoasi ja pidät huolta terveydestäsi. Lehden välistä löydät asiantuntevat kauneusvinkit sekä hyviä ja ravitsevia ruokaohjeita ja neuvoja seksielämään. Kauneus ja Terveys lehdessä on myös mielenkiintoisia ihmishaastatteuita. Se on kuin oma personal trainerisi, joka pitää huolta niin psyykkeestäsi ja kauneudesta sekä terveellisistä elämäntavoista aina ruuasta liikuntaan.

Tilaa Kauneus ja Terveys lehti itsellesi tai ystävälle lahjaksi. Lehden tilaussivulla voit osallistua myös raha- ja matkalahjakortti-arvontoihin.

Laihduta helpommin ja tilaa KG-lehti tarjous -50%. Saat kolmen lehteä puoleen hintaan eli 12,90 euroa, kun tilaat KG-lehden nyt netistä. Kaupan päälle ilman lisäkustannuksia saat tilaajalahjana Luna-korusetin, jonka arvo on 39 euroa. KG-lehden kestotilaajana saat myös Etuasiakas-etuja kuten Anna Kauneus -lehden sekä lahjalehdet Yhtyneet Kuvalehdet Oy:ltä.

Ota pysyvä laihduttaminen elämääsi ja lahdu terveelliseti KG-lehden parissa. Laihdutuksen, terveellisen ruuan ja painonhallinnan lisäksi KG lehti käsittelee aiheita liikunnasta, psyykkeestä, ihmissuhteista ja kauneudesta sekä muodista. Tilaa KG lehti tarjous jo tänään. Voit tehdä lehdestä myös lahjatilauksen, jolloin saat samat tilaajaedut ja tilaajalahjan lehden tilaamisessa.

Tilaa KG-lehti tarjous ja saat tilaajalahjan!