Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

ViikkolehdetKatso lehti on täynnä TV-maailman asiaa. Katso lehden tarjouksessa saat kolmen kuukauden lehdet vain 1,25 euroa per viikko. Tämän hyvän lehtitarjouksen lisäksi saat kaupan päälle LED-lampun ja osallistut 35 000 euron arvontaan. Katso lehden tilaajalahjana tulevan ladattavan LED-lampun arvo on 24,90 euroa.

Katso lehti ilmestyy joka viikko ja siitä löytyy kattavasti kaikki TV-ohjelmat. Joka päivälle on kuusi sivua televisio-ohjelmia seitsemän päivän ajalle eli koko viikoksi. TV-ohjelmien lisäksi Katso-lehdestä löytyy juonipaljastuksia, DVD esittelyitä, TV-elokuvien arviot sekä ristikko ja sudoku. Lehden sivuilta voit lukea uutisia kotimaan ja ulkomaan viikon televisio-ohjelmista ja elokuvista. lehti tarjous ja tiedät mitä televisiosta tulee.


Tilaa Apu tarjous ja saat viisi kuukautta Apu-lehteä kahden kuukauden hinnalla. Kun teet tilauksen nyt, saat valita myös loistavan tilaajalahjan lehden mukana. Miehille on tarjolla rannekello kaupan päälle, jonka arvo on 58 euroa. Naisia varmasti kiinnostaa 45 euron arvoinen helmirannekoru, jonka voit valita Apu lehden tilaajalahjana, kun tilaat lehden netistä. Saat siis rahanarvoista etua jopa 90 euroa, kun tilaat Apu lehti tarjouksen. Apu ilmestyy joka viikko muutamia poikkeusviikkoja, jolloin tulee tuplanumero, ja tuo asiallista lukemista koko perheelle.

Jokaisessa lehdessä on myös pakolliset ristikot, sudokut, kryptot, horoskoopit, sarjakuvat ja vitsisivut. Apu lehti kertoo ilmiöistä ja ihmisistä. Asioita löytyy myös ruuasta ja mukavasta vapaa-ajasta. Vietä siis sinäkin vapaa-aikasi lukemalla Apu-lehteä. Voit tilata Apu tarjouksen myös lahjaksi ja samaan tarjous hintaan.

Tilaa Suomen Kuvalehti tarjous - 2 kk vain 25‚ā¨ !


Tilaa Suomen Kuvalehti tarjous ja saat kahden kuukauden lehdet hintaan 25 euroa. Normaalisti kahden kuukauden lehdet maksavat 48,10 euroa, joten tarjous on merkittävä kun tilaa Suomen Kuvalehden.

Lue siitä mistä Suomi puhuu Suomen Kuvalehden sivuilta. Tätä lehteä lukiessasi et jää sanattomaksi kahvipöytäkeskusteluissa ja tiedät mistä aiheista toiset puhuvat. Lehteä lukemalla sinulla on varmasti asiasta kuin asiasta oma mielipide ja pystyt ottamaan osaa keskusteluihin. Kerran viikossa ilmestyvä sata-sivuinen tietopaketti yhteiskunnallisista asioista sekä arkielämän koskettavia kysymyksiä. Suomen Kuvalehti tilaus tuo sinulle parempaa tietoa asioista kuin iltapäivälehtien lyhyet raapaisut jutuista, jotka ovat oikeasti mielenkiintoisia ja vaativat syvempää tutkimista. Tilaa Suomen Kuvalehti tarjous ja saat lehdet hyvään hintaan. Tilaa Suomen Kuvalehti lahjaksi samoilta kampanja sivuilta ja saat saman tarjouksen kuin tilaisit lehden itsellesi.