Tilaa lehtiä tarjouksessa - Tilaajalahjat

Vapaa-ajanlehdetKatso lehti on täynnä TV-maailman asiaa. Katso lehden tarjouksessa saat kolmen kuukauden lehdet vain 1,25 euroa per viikko. Tämän hyvän lehtitarjouksen lisäksi saat kaupan päälle LED-lampun ja osallistut 35 000 euron arvontaan. Katso lehden tilaajalahjana tulevan ladattavan LED-lampun arvo on 24,90 euroa.

Katso lehti ilmestyy joka viikko ja siitä löytyy kattavasti kaikki TV-ohjelmat. Joka päivälle on kuusi sivua televisio-ohjelmia seitsemän päivän ajalle eli koko viikoksi. TV-ohjelmien lisäksi Katso-lehdestä löytyy juonipaljastuksia, DVD esittelyitä, TV-elokuvien arviot sekä ristikko ja sudoku. Lehden sivuilta voit lukea uutisia kotimaan ja ulkomaan viikon televisio-ohjelmista ja elokuvista. lehti tarjous ja tiedät mitä televisiosta tulee.
Tilaa Meidän Mökki lehti tarjous ja saat neljä ensimmäistä numeroa 20 euron hintaan. on Suomen suurin vapaa-ajan asumisen lehti. Meidän Mökki lehdessä pääset näkemään miten muut Suomalaiset ovat sisustaneet ja laittaneet kakkosasuntojaan. Saat lukea sisustusvinkkejä, mökki ruoka repseptejä ja ulkokeittiöstä. Hyvät neuvot palsta antaa vinkkejä mökkeilystä ja sen lainsäädönnöstä. On hyvä tietää vesihuollosta, energia-asioista sekä muista tärkeistä säännöksistä ja päätöksistä, joita tehdään kakkosasuntoja ja vapaa-ajan asuntoja varten.