Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

UrheilulehdetTilaa Kunto Plus lehti tarjous ja saat kaksi numeroa tätä kuntoilulehteä ja upean tilaajalahjan kaupan päälle. Voit valita tilaajalahjaksi joko sykemittarin tai spinningsetin. Maksat kahdesta lehdestä ja tilaajalahjasta vain 5,90 euroa, joten etusi on jopa 137,70 euroa, kun tilaat Kunto Plus lehden tarjouksen netistä.

Sykemittari näyttää sinulle sykkeen, keskisykkeen ja minimi- sekä maksimisykkeen. Siitä löytyy myös nopeus ja keskinopeus sekä kokonaismatka ja paljon muuta. Voit lukea lisää sykemittarista KuntoPlus lehden
tarjous sivulta.


Spinningsetissä on hihaton toppi pehmeää strech materiaalia ja pyöräilyshortsit erittäin joustavaa materiaalia. Tämä setti on mukava pitää pyöräilytunneilla päällä ja se kuivuu nopeasti pitäen ihon kuivana. Lue lisää spinningsetistä
Kunto Plus tarjous sivulta.
Urheilulehti tarjous pitää sisällään kolmen kuukauden lehdet ja lahjaksi miesten rannekellon. Saat lehdet ja kellon hintaan 19,90 euroa. Normaalisti Urheilulehti tilaus maksaa 35 euroa ja kellon arvo on 39 euroa. Tilaamalla Urheilulehden netistä säästät siis selvää rahaa. Samalla voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on muhkeita rahapalkintoja sekä matkalahjakortteja.Urheilulehti on jo 110-vuotias ja Suomen puhutuin urheilumedia. Urheilulehti ottaa kantaa ja kyseenalaistaa sekä paljastaa sen mitä pitää urheilusta. Urheilulehti ilmestyy joka perjantai ja se täyttää maaliskuussa jo 110 vuotta.

Football Magazine lehti käsittelee ammattijalkapalloilua ja perehdyttää niin kotimaisiin kuin ulkomaisiinkin tähtipelaajiin. Jalkapallo ammattilaisittain on Football Magazinen aiheena. Tiedä mistä ajankohtaisista asioista puhutaan ennen kuin ne tulevat lööppeihin. Tilaa Football Magazine lehden viisi numeroa vain 19 euron hintaan.

Tilaa lehti tarjous.