Tilaa lehtiä tarjouksessa - Tilaajalahjat

Tiedelehdet

Nyt kun tilaat National Geographic lehden tarjouksen voit valita aika hyvän tilaajalahjan. Itse asiassa lehdestä on kaksikin erilaista tarjousta tällä hetkellä saatavissa ja molemmissa erittäin mielenkiintoiset ja aika arvokkaatkin tilaajalahjat, jotka saat kaupan päälle kun tilaat lehdet netistä. Kannattaa olla nopea tilauksen kanssa, koska nämä tarjoukset saattavat loppua milloin tahansa tai muuttua huonommiksi.


Ensimmäisessä lehtitarjouksessa saat National Geographic lehden hintaan 4,90 euroa. Kaupan päälle voit valita tilaajalahjaksi joko Nordic veitsisetin tai Ventus sääaseman. Veitsisetin arvo on 62 euroa ja siihen kuuluu kaksi mustaa veistä, kokkiveitsi ja vihannesveitsi. Ventus sääasema hakee tiedot langattomasti tietokoneeseen kytkettävästä lähetinlaitteesta kymmenen päivän ajalle. Säätiedot toimittaa Foreca ja tämän sääaseman arvo on jopa 66 euroa ja sen saa ilman lisäkustannuksia, kun tilaa National Geographic lehdet netistä.

Toisessa National Geographic tarjouksessa saa kaksi lehteä hintaan 5,90 euroa. Tilaajalahjaksi voi valita joko viisi Hasaki grilliveistä tai BBC:n neljän DVD:n kokoisen dokumenttisarjan "The Life of Mammals". Hasaki-veitsisarjaan kuuluu kokkiveitsi ja neljä grilliveistä. Hienosti muotoillut ja kestävät veitset ovat valmistettu karkaistusta teräksestä ja niiden kahvat ovat puiset. Veitsisarjan arvo on jopa 66 euroa. David Attenborough Nisäkkäiden Maailma DVD-sarja tarjoaa kiinnostavia näkökulmia kaikista nisäkkäistä, myös ihmisistä, sarjassa jonka kesto on yhteensä yli kahdeksan tuntia. Tekstitys löytyy suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi. Tämän DVD-sarjan arvo on 32 euroa.


Valitset sitten minkä tahansa näistä upeista tilaajalahjoista, et maksa niistä yhtään ylimääräistä vain ainoastaan lehtien hinnan joko 4,90 tai 5,90 euroa. Tilaa National Geographic lehtitarjous ja valitse sinulle sopivin tilaajalahja.


Tieteen Kuvalehti Historia lehti tarjous tarjoaa nyt kaksi Historia lehteä 5,90 euron hintaan. Tämän hyvän lehtitarjouksen lisäksi saat vielä valita seuraavista tilaajalahjoista mieleisesi; kuoritakki tai viisi grilliveistä. Kuoritakin arvo on 60 euroa ja grilliveitsien arvo 52 euroa. Näin säästät jopa 70,90 euroa, kun tilaat Historia lehdet tarjouksessa nyt.

Tilaajalahjana tuleva kuoritakki on sateenpitävä sekä tuulenpitävä hupullinen polyester-takki. Vedenpitävät vetoketjut ja lippa hupussa pitävät sinut kuivana Suomen haastavista keleistä. Talvella voit lisätä takin alle lämmintä vaatetta. Takista on saatavissa kolme miesten kokoa. Lisätietoja löydät Historia -lehden sivuilta.

Japanilaisittain muotoillut Hasaki grilliveitset ovat huipputerävät. Viiden veitsen pakettiin kuuluu kokkiveitsi ja neljä grilliveistä. Karkaistut veitset ovat karkaistua terästä ja sopivat erinomaisesti kesän grillihetkiin. Lue lisää tästä tilaajalahjasta Historia -lehden tarjous sivulta.

Historia lehden sivuilta voit lukea mielenkiintoisia faktoja ihmiskunnan historiasta. Suomen historian käännekohtien lisäksi Tieteen Kuvalehti Historia lehti paneutuu kansainvälisiin historian tapahtumiin. Historia lehti ilmestyy nykyään jopa 12 kertaa vuodessa, joten lehden välistä voit lukea ajankohtaista tietoa historian tapahtumista ja opit tuntemaan paremmin menneisyytemme. Tilaa Historia lehti tarjous jo tänään ja pääset tutustumaan tähän mielenkiintoiseen lehteen todelliseen tarjous hintaan.

Tiede lehti on nyt tarjouksessa. Saat Tiede tarjous lehdet viideksi kuukaudeksi vain 23,90 euron hintaan. Kaupan päälle tähän hyvään tarjoukseen tulee vielä monitoimilaukku, jonka arvo pelkästään on 45 euroa. Tilaa Tiede lehti tarjous nyt itsellesi tai lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle.

Anna ajatuksillesi uusia virikkeitä ja tilaa arvostettu suomalainen tiedelehti. Tiede-lehdessä käsitellään eri tieteenalojen saavutuksia ja tutkimuksia luotettavasti ja kiinnostavasti. Tiede kirjoittaa luonnon tilasta, lääketieteestä sekä muun muassa geenitekniikasta. Kiinnostaako sinua maailmankaikkeuden syntyminen tai ihmiskunnan historian saavutukset sekä elämä kaikkivaltaisesti? Jos vastasit kyllä, on Tiede-lehti sinua kiinnostava lehti. Muista myös lahjatilaus kaikille tieteestä kiinnostuneille. Samalta tarjous sivulta teet Tiede-lehden lahjatilauksen vaikka isänpäiväksi tai syntymäpäivä lahjaksi.

Tilaa Tiede-lehti tarjous tästä!