Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

RuokalehdetNyt kun tilaat Viini-lehden saat kaupan päälle kaksi Viinistä Viiniin kirjaa. Saat myös Viini-lehden erikoisnumeron ja kaksi Viinistä viiniin kirjaa vuodelta 2009 ja 2010. Vuoden Viini lehdet eli kuusi numeroa maksavat vain 59,90 euroa.

Viini-lehti on Suomen suurin viineistä kertova aikakauslehti. Sen asialliset ja viihdyttävät artikkelit kertovat tarinoita viineistä ja niiden taustoista. Viini-lehden puolueettomat arvostelut maistelevat kaikki Alkon uutuus viinit sekä antaa niihin ruokasuosituksia. Viini-lehdessä on myös paljon herkullisia reseptejä ja viinisuosituksia näiden ruokien kanssa. Jokaisen lehden mukana pääset matkustamaan eri viinialueille ja tutustut ihmisiin sekä alueen perinteisiin viinin valmistuksessa. Pääset mukaan eri maiden ruokakulttuureihin ja ihmisten pariin, jotka rakastavat herkullisista ruuista.

Tilaa viini lehti tarjous jo tänään netistä ja saat tilaajalahjan.

Tilaa Maku lehti tarjous ja saat kolme numeroa 15 euron tutustumishintaan. Tässä loistava lahja ruoanlaitosta kiinnostuneelle tai sen oppimisesta haluavalle yställe tai sukulaiselle. -lehti neuvoo ja opastaa niin aloittelevaa kuin harjaantunutta kokkia hyvän ja maukkaan ruuan laittamisessa. Jokaisessa Maku-numerossa on paljon hyviä reseptejä ja ohjeita kotiruoasta, terveellisiä herkkuja, herkullisia jälkiruokia, suolaisia ja makeita naposteltavia sekä juhliin sopivat ruuat. Ruokien reseptit ja ohjeet mukailevat suomalaista ruokavuotta ja on tehty kauden raaka-aineista sekä kerrotaan tarjoiluvinkkien kera.