Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

Nuortenlehti

Tilaa Cosmoplitan tarjous ja saat neljän kuukauden lehdet vain 19,90 euron hintaan. Cosmopolitan tilaus tarjous antaa sinulle myös kaupan päälle trendikkään olkalaukun, jonka arvo erikseen on jo 29 euroa. Säästät siis selvää rahaa ja saat mukavan tilaajalahjan, kun teet Cosmopolitian lehden tilauksen netissä. Voit tilata tämän lehden myös lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle.

Cosmopolitan on maailman suurin nuorille naisille suunnattu lehti ja sitä julkaisee Suomessa Sanoma Magazines Oy. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja se antaa tietoa tunneelämästä, seksistä, ihmissuhteista sekä terveydestä ja työstä. Cosmopolitan lehti on täynnä suoraviivaista positiivista energiaa.

Demi tarjous tarjoaa sinulle tämän tyttöjen lehden nyt 25% tarjouksessa. Saat kuuden kuukauden Demi-lehdet 25 euron hintaan, kun tilaat Demi tarjouksen nyt netistä. Demi on aikuistuvan nuoren naisen lehti, joka lukijalleen hauska ja viihdyttävä. lehti kertoo joka kuukausi uusimmat trendit, kauneusvinkit sekä neuvoo seurustelussa, musiikissa ja elokuvissa. Jokaisessa Demi numerossa on mukana:

  • Kauneus ja muoti

  • Leffat, musiikki ja TV

  • Ihmissuhteet ja oma el√§m√§

  • Lukijoiden kertomia tarinoita ja juttuja

  • Sisustus ja ruoka vinkkej√§

  • Sport ja kuntoilu


Demi tilaus on helppo tehdä netissä. Tilaa Demi lehti myös lahjaksi sukulaislapselle tai vaikka kummitytölle. Saat samat Demi tarjous hinnat, kun teet lahjatilauksen netissä.

Tallityttöjen oma hevoslehti Vililvarsa on nyt tarjouksessa. Saat kuusi numeroa Villivarsa-lehteä 15 euron hintaan, kun tilaat Villivarsa-lehden netistä. Tämä lehti vie lukijansa talliin, raviradalle sekä yleisesti hevosten maailmaan. Tässä hevoshullujen lehdestä voit lukea rotuesittelyistä, kuuluisista hevosista sekä saat ohjeita ja vinkkejä hevosten hoitamisesta. Mukana myös julisteita hevostyttöjen seinille ripustettavaksi sekä kilpailuita ja sarjakuvia. Villivarsa lehti on oikea lehti 8-16 vuotiaille tallitytöille.


villivarsa-lehti-tarjous
Tilaa Villivarsa-lehti tarjous tästä!