Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

Nuortenlehdet

Tilaa Aku Ankka tarjous lehdet netistš viideksi kuukaudeksi, saat lisšš lehtiš kaupan pššlle samaan hintaan. Nšin saat siis Aku Ankka lehtiš useammaksi kuukaudeksi ja maksat vain viiden kuukauden hinnan. Tšmšn parempaa Aku Ankka tarjousta ei ole saatavilla tšllš hetkellš.Voit tehdš Aku Ankka tarjous tilauksen myŲs ystšvšn lapselle tai sukulaislapselle. Saat saman lehtitarjouksen, kun tilaat Aku Ankka lehden lahjaksi samalta tarjoussivulta. Aku-lehti on hyvšš lukemista koululaiselle ja se onkin Suomen suosituin viikkolehti. Lehden kirjoitusasu on oikeaoppista kirjakieltš ja sen parissa lapsi oppii hyvin kirjakieltš samalla, kun hšn viihtyy lehden parissa. Aku sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, koska se on kekselišstš ja hauskaa luettavaa. Tilaa Aku Ankka lehti tarjous netistš itselle tai lahjaksi.


Hanki oma Aku Ankka tilauksesi tšstš

SistersClub tyttöjen kirjakerhoon kannattaa nyt liittyä. Saat valita kolme kirjaa vain yhdellä eurolla kappale. Näiden lähes ilmaisten kirjojen lisäksi saat kaupan päälle repun ja yllätyslahjan. Tilaajalahjojen arvo on jo pelkästään 24,90 euroa kirja-alennuksien lisäksi. Sisters Club kirjakerhon tarjouksen voi tilata myös lahjaksi sukulaistytölle tai vaikka kummitytölle.

Sistersklubi kirjoja joita voit valita yhdellä eurolla löytyy seuraavanlainen valikoima:

 • Tytt√∂ ja kettu -dvd

 • High School Musical: Rytmi√§ riimeihin

 • High School Musical 3: Seniorivuosi

 • High School Musical: t√§√§lt√§ tullaan Broadway!

 • Camp Rock

 • Hannah Montana: Diivailua

 • Hannah Montana: huippubileet

 • Hihittele hillitt√∂m√§sti: Tytt√∂jen toinen vitsikirjaNämä kirjat voivat vaihdella tarjouksessa, joten kannattaa toimia nopeasti ja tilata omat suosikki Sisters Klubin kirjoista vielä kun saat ne eurolla kappale. SisterClub on tyttöjen oma kirjakerho, jossa jokainen tyttö haluaa olla. Liity nyt SistersClub kirjakerhoon ja saat nämä jopa 63,90 euron arvoiset edut kun tilaat tänään.
Tilaa Cosmoplitan tarjous ja saat neljän kuukauden lehdet vain 19,90 euron hintaan. Cosmopolitan tilaus tarjous antaa sinulle myös kaupan päälle trendikkään olkalaukun, jonka arvo erikseen on jo 29 euroa. Säästät siis selvää rahaa ja saat mukavan tilaajalahjan, kun teet Cosmopolitian lehden tilauksen netissä. Voit tilata tämän lehden myös lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle.

Cosmopolitan on maailman suurin nuorille naisille suunnattu lehti ja sitä julkaisee Suomessa Sanoma Magazines Oy. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja se antaa tietoa tunneelämästä, seksistä, ihmissuhteista sekä terveydestä ja työstä. Cosmopolitan lehti on täynnä suoraviivaista positiivista energiaa.

Demi tarjous tarjoaa sinulle tämän tyttöjen lehden nyt 25% tarjouksessa. Saat kuuden kuukauden Demi-lehdet 25 euron hintaan, kun tilaat Demi tarjouksen nyt netistä. Demi on aikuistuvan nuoren naisen lehti, joka lukijalleen hauska ja viihdyttävä. lehti kertoo joka kuukausi uusimmat trendit, kauneusvinkit sekä neuvoo seurustelussa, musiikissa ja elokuvissa. Jokaisessa Demi numerossa on mukana:

 • Kauneus ja muoti

 • Leffat, musiikki ja TV

 • Ihmissuhteet ja oma el√§m√§

 • Lukijoiden kertomia tarinoita ja juttuja

 • Sisustus ja ruoka vinkkej√§

 • Sport ja kuntoilu


Demi tilaus on helppo tehdä netissä. Tilaa Demi lehti myös lahjaksi sukulaislapselle tai vaikka kummitytölle. Saat samat Demi tarjous hinnat, kun teet lahjatilauksen netissä.

Jos etsit hyvää tekemistä kaiken ikäisille lapsille niin tytöille kuin pojillekin, voit tilata heille mielenkiintoisen lehden. Netistä saat monia lehtiä tilattua helposti ja kätevästi - monesti vielä tarjouksessa.

Nuorimmille leikkiville lapsille löytyy Leppis lehti, jonka parissa niin vanhemmat kuin sukulaisetkin keksivät mukavaa tekemistä vapaapäiville, viikonlopuille sekä arki-iltaisin tarhan jälkeen. Vähän vanhemmille lapsille, jotka ovat jo astuneet koulupolun ensimmäisille luokille on Koululainen lehti, joka antaa mielenkiintoista ajateltavaa ala-aste ikäisille koululaisille.

Eläinten parissa viihtyville tytöille ja pojille löytyy monipuolinen Lemmikki lehti, joka syventää omaa lemmikki harrastusta ja antaa oppeja miten omaa rakasta lemmikkiä voi hoitaa. Vähän isompien hoidettavien eli hevosten hoitamiseen ja harrastamiseen tuo lisätietoa Villivarsa lehti. Tämä hevostyttöjen lehti on erinomainen lahjaidea hevoshulluille tallitytöille.

Sarjakuvia voi lukea oikeastaan kaiken ikäiset tytöt ja pojat ja miksei aikuisetkin. Hyvän tarjouksen löytää esimerkiksi Tom & Jerry lehdestä, jonka sivuilta voi lukea klassisia hauskoja kissa ja hiiri seikkailuja, jotka ovat hauskuuttaneet lapsia ja sarjakuvien ystäviä jo vuosia.

Kaikkien lehtien tilaaminen netin kautta on nopeaa ja helppoa. Jokaisen lehden kamapnjasivulla syötät vain osoitetiedot ja lehti alkaa tulemaan sinulle seuraavasta mahdollisesta numerosta. Näiden lehtien tarjoukset voit myös tilata lahjaksi. Mikä olisikaan mielekkäämpi lahja omalle tai sukulais lapselle, kuin omalla nimellä tuleva lehti. Tilaa lehtiä syntymäpäivä tai nimipäivä lahjaksi tai vaikka koulun loppumisen tai alkamisen kunniaksi. Lapset viihtyvät hyvien lehtien parissa ja saavat mielekästä tekemistä sekä oppivat lukemaan samalla kun viihtyvät lehtien parissa.
Tallityttöjen oma hevoslehti Vililvarsa on nyt tarjouksessa. Saat kuusi numeroa Villivarsa-lehteä 15 euron hintaan, kun tilaat Villivarsa-lehden netistä. Tämä lehti vie lukijansa talliin, raviradalle sekä yleisesti hevosten maailmaan. Tässä hevoshullujen lehdestä voit lukea rotuesittelyistä, kuuluisista hevosista sekä saat ohjeita ja vinkkejä hevosten hoitamisesta. Mukana myös julisteita hevostyttöjen seinille ripustettavaksi sekä kilpailuita ja sarjakuvia. Villivarsa lehti on oikea lehti 8-16 vuotiaille tallitytöille.


villivarsa-lehti-tarjous
Tilaa Villivarsa-lehti tarjous tästä!

Oli sinulla sitten kissa, koira, kani, jyrsijä, kala, lintu tai vaikka matelija on Lemmikki lehti sinua varten. Tästä hellyyttävästä lehdestä löydät eläintarinoita, rotuesittelyitä sekä hoitovinkkejä että lemmikin hankinta vinkkejä. Nyt on hyvä aika tilata Lemmikki-lehti netistä. Saat neljä ensimmäistä lehteä 15 euron hintaan, jotka normaalisti maksavat 19,50 euroa. Tämän mukavan eläinlehden voit tilata myös lahjaksi samalta tilaussivulta.


lemmikki-lehti-tarjous
Tilaa Lemmikki-lehti tarjous!

Jokaisen 7-12 vuotiaan oma lehti Koululainen on nyt tarjouksessa. Saat ensimmäiset neljä numeroa hintaan 15 euroa, kun tilaat Koululainen lehti kestotilauksen. Normaalisti Koululainen-lehti maksaa 27,70 euroa neljältä kuukaudelta. Koululainen lehti tarjoaa koululaisille tekemistä ja harrastamista sekä tietoa hevosista, musiikista, eläimistä, idoleista ja tietokoneista. Tytöille tärkeää on myös oma kasvu ja varsinkin terveys asiat. Tilaa Koululainen tarjous tuntemallesi koululaiselle. Tarjoussivulta onnistuu myös Koululainen lahjatilaus samaan tarjous hintaan.


koululainen-lehti-tarjous
Koululainen tarjous - 4kk / 15‚ā¨

Tilaa Suosikki-lehti tarjous ja saat tilaajalahjan!

Nuorten Suosikki lehti tarjous on tilattavissa netistä. Kun täytät Suosikki tilaus kaavakkeen kampanja sivulta, saat lehden erikoishintaan neljä kuukautta vain 15 euroa. Tarjous lehden lisäksi tulee kaupan päälle tilaajalahjana LOVE&RESPECT-kaulakoru sekä joko niittiranneke tai Kate Moss -tyylinen kaulahuivi. Tilaajalahjoilla selkeästi on ajateltu sekä nuoria miehiä että naisia. Naisille kaulahuivi tilaajalahjaksi ja miehenaluille niittiranneke tuomaan katu-uskottavuutta. Valitsemasi tilaajalahjat sekä Suosikki tarjous lehdet 4 kk maksavat vain 15 euroa. Tilaa Suosikki tarjous lehti alla olevasta bannerista. Voit tilata Suosikki lehden myös lahjaksi vaikka kummilapselle, joka pääse ripille tai joululahjaksi. Muistutuksena tilauksen tekijän pitää olla 18 vuotta täyttänyt. Kun tilaat Suosikki lehden, osallistut samalla myös Yhtyneet Kuvalehdet arvontaan, jossa pääpalkintona 75 000 euroa sekä joka viikko arvottavana on 750 euron arvoinen rahapalkinto.


Privacy Policy