Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

Matkailulehdet

Nyt saat Geo lehti tarjous lehtien mukana kaupan päälle kätevän repun. GEO-lehti tarjous sisältää kuuden kuukauden lehdet ja tämän mikking-repun vain 21 euron hintaan. Sporttisen repun tilava etutasku ja kaksi sisätaskua pitävät reisussa tavarat järjestyksessä. Materiaali tässä tilaajalahja repussa on kosteuden kestävä nylon.

Geo-lehti on tiedepainotteinen kansainvälinen lehti, jonka parasta antia ovat hyvin taustoitetut artikkelit ja laadukaat kuvat. Lehti tarjoaa laajoja kuvareportaaseja ympäri maailmaa ja tapaa ihmisiä sekä kiinnostavia ilmiöitä maailman eri kolkista. Geo-lehti tarjoaa fiksua lukemista ja syventävää käsitystä ihmisille, jotka haluavat tietää enemmän ympäröivästä planeetastamme ja sen ihmisistä eri kolkissa. GEO on ilmestynyt jo 30 vuoden ajan ja nyt se saapuu myös vihdoin suomalaisille.

Tilaa -lehti tarjous.
Tilaa nyt matkailulehti Mondo tarjous, niin saat neljä ensimmäistä numeroa hintaan 25 euroa. Kaikille matkailusta kiinnostuneille suunnattu matkalehti kertoo mielenkiintoisia matkatarinoita tutuista ja tuntemattomista kohteista. Mondo lehti tutkii ja selvittää uusia piirteitä tutuista lomakohteista, jotta sinä saisit niistä enemmän irti seuraavalla lomallasi. Uusina osioina lehdestä löytyy ruoka ja ostosvinkkejä matkoille. Mondon parissa saat tietoa parhaista kohteista matkoilla ja vertailee niitä sinua varten, jotta voit säästää lomallasi rahaa.Tilaa Mondo lehti tarjous joko itsellesi tai ystävälle lahjaksi. Saat lehden tilaamisesta myös plussa pisteitä ja voit osallistua arvontoihin tilaussivulla, jossa palkintona matkalahjakortteja sekä isoja rahapalkintoja kuukausittain.