Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

LastenlehdetNyt saat Nalle Puh lehdet tarjouksessa vain 19,90 euron hintaan puolen vuoden ajaksi. Tämä suloinen ja paljon mietiskelevä nallekarhu on varmasti jokaisen lapsen mieleen ja tuo mukavia satuhetkiä vanhempien kanssa sekä itse luettuna. Nalle Puh seikkaileee puolen hehtaarin metsässä yhdessä kavereidensa kanssa joita ovat Nasu, Tiikeri, Kani, Pöllö, Ihaa, Kengu, Ruu ja Risto reipas. Mukana ovat myös Möhköfantti ja Myyrä. Tilaa Nalle Puh lahjaksi sukulaislapselle tai tuttavan lapselle samalta tarjoussivulta.


Nyt kannattaa liitty√§ Lasten Oma Kirjakerho -kerhoon. Saat valita kolme kirjaa vain yhdell√§ eurolla kappale, kun liityt t√§n√§√§n. N√§iden halpojen kirjojen lis√§ksi saat viel√§ kolme mukavaa lahjaa kaupan p√§√§lle. Tilaajalahjana tulee Nalle Puh -reissukassi (arvo 25‚ā¨), palapeli (arvo 3,50‚ā¨) ja pituusmitta (arvo 1,70‚ā¨). N√§iden tilaajalahjojen ja tarjous kirjojen avulla s√§√§st√§t jopa 84 euroa, kun liityt Lasten Oma Kirjakerhoon.

Näissä euron kirjoissa on mukana esimerkiksi Prinesessa Ruusunen, Aku Ankan joululahja, Topi ja Tessu DVD, Ystäväni Tiikeri ja Nalle Puh, Nalle Puh -kellonympäri sekä monia muita. Voit tilata tämän kirjakerho tarjouksen myös tuttavasi tai sukulaisesi lapselle samalta tarjoussivulta. Tutustu lasten omaan kirjakerhoon, koska nyt se ei ainakaan ole hinnasta kiinni.

Jos etsit hyvää tekemistä kaiken ikäisille lapsille niin tytöille kuin pojillekin, voit tilata heille mielenkiintoisen lehden. Netistä saat monia lehtiä tilattua helposti ja kätevästi - monesti vielä tarjouksessa.

Nuorimmille leikkiville lapsille löytyy Leppis lehti, jonka parissa niin vanhemmat kuin sukulaisetkin keksivät mukavaa tekemistä vapaapäiville, viikonlopuille sekä arki-iltaisin tarhan jälkeen. Vähän vanhemmille lapsille, jotka ovat jo astuneet koulupolun ensimmäisille luokille on Koululainen lehti, joka antaa mielenkiintoista ajateltavaa ala-aste ikäisille koululaisille.

Eläinten parissa viihtyville tytöille ja pojille löytyy monipuolinen Lemmikki lehti, joka syventää omaa lemmikki harrastusta ja antaa oppeja miten omaa rakasta lemmikkiä voi hoitaa. Vähän isompien hoidettavien eli hevosten hoitamiseen ja harrastamiseen tuo lisätietoa Villivarsa lehti. Tämä hevostyttöjen lehti on erinomainen lahjaidea hevoshulluille tallitytöille.

Sarjakuvia voi lukea oikeastaan kaiken ikäiset tytöt ja pojat ja miksei aikuisetkin. Hyvän tarjouksen löytää esimerkiksi Tom & Jerry lehdestä, jonka sivuilta voi lukea klassisia hauskoja kissa ja hiiri seikkailuja, jotka ovat hauskuuttaneet lapsia ja sarjakuvien ystäviä jo vuosia.

Kaikkien lehtien tilaaminen netin kautta on nopeaa ja helppoa. Jokaisen lehden kamapnjasivulla syötät vain osoitetiedot ja lehti alkaa tulemaan sinulle seuraavasta mahdollisesta numerosta. Näiden lehtien tarjoukset voit myös tilata lahjaksi. Mikä olisikaan mielekkäämpi lahja omalle tai sukulais lapselle, kuin omalla nimellä tuleva lehti. Tilaa lehtiä syntymäpäivä tai nimipäivä lahjaksi tai vaikka koulun loppumisen tai alkamisen kunniaksi. Lapset viihtyvät hyvien lehtien parissa ja saavat mielekästä tekemistä sekä oppivat lukemaan samalla kun viihtyvät lehtien parissa.
Nyt saat tämän hauskan kissa ja hiiri lehden seikkailut tarjous hintaan 15 euroa kuusi numeroa. Tom & Jerry on hauska lehti nuorille, jotka haluavat naureskella kissan ja hiiren toilailuille. Tom ja Jerry on klassinen sarjakuvalehti ja on tuttu varmasti monille vanhemmille myös televisiosarjasta, joka on ollut myös heidän lapsuudessaan. Tilaa Tom & Jerry lehti tarjous netistä joko omaan perheeseen tai lahjaksi tuttavaperheen lapselle.


tom-ja-jerry-lehti-tarjous
Tilaa Tom & Jerry tarjous!

Leppis lehti tarjoaa tekemistä ja kivaa puhaa 3-7 vuotiaille leikki-ikäisille lapsille. Leppis-lehti on näkökulma leikki-ikäisen silmin nähtynä ja tarjoaa satuja, leikkejä ja mielenkiintoisia tehtäviä alle kouluikäisille lapsille. Lehden sivuilla seikkailee sellaiset sarjakuvahahmot kuten Herrasväki Huiske, Pikku Nalle sekä Pirpana. Jokaisen Leppis lehden mukana tulee myös Vanhempien Leppis -liite, jossa on ajankohtaista tietoa vanhemimlle. Leppistä luetaan isän, äidin, mummin ja kummin seurassa ja se ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Tilaa Leppis-lehti nyt tarjouksessa netistä ja säästät ensimmäisistä lehdistä, kun tilaat kestotilauksen.


leppis-lehti-tarjous
Tilaa Leppis-lehti - 4 kk / 15‚ā¨