Tilaa lehtiä tarjouksessa - Tilaajalahjat

Gti Magazine

Nyt on Suomen tehokkaimmalla autolehdellä hyvä tarjous. Saat GTi Magazine lehti tarjouksessa kuuden kuukauden lehdet ja LED-lampun vain 25 euron hintaan. Lisäksi tulee vielä jotain GTi-liekkitarroja. Jo pelkästään tilaajalahjojen arvo on 35 euroa, joten tässä tarjouksessa säästät mukavasti kun tilaat sen netistä. GTI Magazine lehden voi tilata myös lahjaksi autoja virittelevälle miehelle ja miksei naisellekin.

GTi Magazine on ehdottomasti suurin suomalainen autolehti, joka on erikoistunut autojen virittelyyn ja tuunaukseen. Tuning-autoja tehdään lehden sivuilla pääasiassa eurooppalaisista ja japanilaisista autoista, mutta kyllä siellä joskus amerikan rautojakin näkee. Tämä autolehti tuo viimeisimmät tuning uutiset ja esittelee siiteimmät tuning projektit yhdessä GTi-tyttöjen kanssa.

Tilaa -magazine lehti tarjous netistä jo tänään, jotta pääset hyödyntämään hyvät ensitilaajan edut.
Autot ja niiden lehtien lukijat ovat yleensä miespuolisia henkilöitä, mutta myös naiset saavat niistä mielekiintoista tietoa auton hankkimisesta, huoltamisesta sekä liikenteestä yleensä. Monet autolehdet ovat tilattavissa netistä hyvien tarjouksien kanssa. Tilaajalahjojakin niiden mukana jaellaan ahkerasti, vaikka ne ovatkin enemmän miehille suunnattuja. Hyviä tarjouksia löytyy esimerkiksi Auto Bild Suomi -lehdestä, Tuulilasista sekä GTi Magazine -lehdestä. Näiden autolehtien tilaaminen on helppoa ja nopeaa netin kautta. Tältä sivulta löydät aina uusimmat ja parhaimmat autolehti tarjoukset sekä niiden tilauslinkit. Tilaa autolehti autoista pitävälle miehelle tai naiselle lahjaksi ja yllätä hänet positiivisesti.