Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

El„§inlehdet

Jos etsit hyvää tekemistä kaiken ikäisille lapsille niin tytöille kuin pojillekin, voit tilata heille mielenkiintoisen lehden. Netistä saat monia lehtiä tilattua helposti ja kätevästi - monesti vielä tarjouksessa.

Nuorimmille leikkiville lapsille löytyy Leppis lehti, jonka parissa niin vanhemmat kuin sukulaisetkin keksivät mukavaa tekemistä vapaapäiville, viikonlopuille sekä arki-iltaisin tarhan jälkeen. Vähän vanhemmille lapsille, jotka ovat jo astuneet koulupolun ensimmäisille luokille on Koululainen lehti, joka antaa mielenkiintoista ajateltavaa ala-aste ikäisille koululaisille.

Eläinten parissa viihtyville tytöille ja pojille löytyy monipuolinen Lemmikki lehti, joka syventää omaa lemmikki harrastusta ja antaa oppeja miten omaa rakasta lemmikkiä voi hoitaa. Vähän isompien hoidettavien eli hevosten hoitamiseen ja harrastamiseen tuo lisätietoa Villivarsa lehti. Tämä hevostyttöjen lehti on erinomainen lahjaidea hevoshulluille tallitytöille.

Sarjakuvia voi lukea oikeastaan kaiken ikäiset tytöt ja pojat ja miksei aikuisetkin. Hyvän tarjouksen löytää esimerkiksi Tom & Jerry lehdestä, jonka sivuilta voi lukea klassisia hauskoja kissa ja hiiri seikkailuja, jotka ovat hauskuuttaneet lapsia ja sarjakuvien ystäviä jo vuosia.

Kaikkien lehtien tilaaminen netin kautta on nopeaa ja helppoa. Jokaisen lehden kamapnjasivulla syötät vain osoitetiedot ja lehti alkaa tulemaan sinulle seuraavasta mahdollisesta numerosta. Näiden lehtien tarjoukset voit myös tilata lahjaksi. Mikä olisikaan mielekkäämpi lahja omalle tai sukulais lapselle, kuin omalla nimellä tuleva lehti. Tilaa lehtiä syntymäpäivä tai nimipäivä lahjaksi tai vaikka koulun loppumisen tai alkamisen kunniaksi. Lapset viihtyvät hyvien lehtien parissa ja saavat mielekästä tekemistä sekä oppivat lukemaan samalla kun viihtyvät lehtien parissa.
Tallityttöjen oma hevoslehti Vililvarsa on nyt tarjouksessa. Saat kuusi numeroa Villivarsa-lehteä 15 euron hintaan, kun tilaat Villivarsa-lehden netistä. Tämä lehti vie lukijansa talliin, raviradalle sekä yleisesti hevosten maailmaan. Tässä hevoshullujen lehdestä voit lukea rotuesittelyistä, kuuluisista hevosista sekä saat ohjeita ja vinkkejä hevosten hoitamisesta. Mukana myös julisteita hevostyttöjen seinille ripustettavaksi sekä kilpailuita ja sarjakuvia. Villivarsa lehti on oikea lehti 8-16 vuotiaille tallitytöille.


villivarsa-lehti-tarjous
Tilaa Villivarsa-lehti tarjous tästä!

Oli sinulla sitten kissa, koira, kani, jyrsijä, kala, lintu tai vaikka matelija on Lemmikki lehti sinua varten. Tästä hellyyttävästä lehdestä löydät eläintarinoita, rotuesittelyitä sekä hoitovinkkejä että lemmikin hankinta vinkkejä. Nyt on hyvä aika tilata Lemmikki-lehti netistä. Saat neljä ensimmäistä lehteä 15 euron hintaan, jotka normaalisti maksavat 19,50 euroa. Tämän mukavan eläinlehden voit tilata myös lahjaksi samalta tilaussivulta.


lemmikki-lehti-tarjous
Tilaa Lemmikki-lehti tarjous!