Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

Eevalehti on naistenlehti, joka kertoo koskettavia ja syv√§llisi√§ henkil√∂haastatteluita. Julkisuuden henkil√∂iden ihmissuhteet ovat Eeva-lehden sisint√§ aluetta, mutta lehti k√§sittelee my√∂s koteja, muotia, matkustamista ja herkuttelee ruualla sek√§ kertoo terveydest√§. Nyt saat kuuden kuukauden Eeva-lehdet tarjous hintaan vain 29,90 euroa (normaalisti 42‚ā¨). Kaupan p√§√§lle saat viel√§ tilaajalahjaksi kauniin helmirannekorun. Eeva lehti tarjous kannattaa tilata netist√§, koska samalla osallistut arvontoihin, joissa p√§√§palkintona 100 000 euron rahapalkinto sek√§ pienempi√§ matkalahjakortti- sek√§ rahapalkintoja. Tilaa Eeva lehti itsellesi tai yst√§v√§lle lahjaksi alla olevasta tarjouksesta.

Suomalaiset ovat erittäin kovia lukemaan lehtiä ihan kansainvälisestikin mitattuna. Täällä julkaistaan asukasmäärään verrattuna paljon erilaisia ja tyylisiä lehtiä. Naistenlehdet ovat ehkä suurin ryhmä, kun mietitään eri lehtien määrää. Monet naistenlehdet ovat lukijakunnaltaan Suomen suurimpia lehtiä ja kustantajat sekä lehtitalot kosiskelevatkin lukijoita ahkerasti hyvillä tutustumistarjouksilla ja tilaajalahjoilla. Lehti tarjouksia uusitaan tiheään ja uusia sekä entisiä lukijoita houkutellaan kiivaasti taas tilaamaan uusia lehtiä.

Tämän sivuston kautta voit tilata sellaisia naistenlehtiä tarjouksessa, kuten Me Naiset tarjous, Anna tarjous, Jade tarjous, Cosmopolitan tarjous, Eeva tarjous, Trendi ja Sport. Viimeksi mainuttu kuuluu myös urheilulehtien piiriin, mutta on enemmän naisille suunnattu urheilu- ja hyvin voinnin -lehti. Näistä lehdistä on monia hyviä tarjouksia, jotka löydät tämän sivun kautta. Muutamia tarjouksia voi tilata myös ystävälle lahjaksi ja lehdet ovatkin loistava lahjaidea äitienpäiväksi, naistenpäivänä tai syntymäpäivänä.