Tilaa lehtiä tarjouksessa - Tilaajalahjat

Autolehdet

Nyt on Suomen tehokkaimmalla autolehdellä hyvä tarjous. Saat GTi Magazine lehti tarjouksessa kuuden kuukauden lehdet ja LED-lampun vain 25 euron hintaan. Lisäksi tulee vielä jotain GTi-liekkitarroja. Jo pelkästään tilaajalahjojen arvo on 35 euroa, joten tässä tarjouksessa säästät mukavasti kun tilaat sen netistä. GTI Magazine lehden voi tilata myös lahjaksi autoja virittelevälle miehelle ja miksei naisellekin.

GTi Magazine on ehdottomasti suurin suomalainen autolehti, joka on erikoistunut autojen virittelyyn ja tuunaukseen. Tuning-autoja tehdään lehden sivuilla pääasiassa eurooppalaisista ja japanilaisista autoista, mutta kyllä siellä joskus amerikan rautojakin näkee. Tämä autolehti tuo viimeisimmät tuning uutiset ja esittelee siiteimmät tuning projektit yhdessä GTi-tyttöjen kanssa.

Tilaa -magazine lehti tarjous netistä jo tänään, jotta pääset hyödyntämään hyvät ensitilaajan edut.
Nyt saat Auto Bild Suomi tarjous lehtien mukana kätevän monitoimilaukun, kun tilaat tarjous lehdet netistä. Lehdet saat alle puoleen hintaan, kun tilaat Auto Bild -lehdet kuudeksi kuukaudeksi hintaan 19,90 euroa. Tämä joka toinen viikko ilmestyvä autolehti on tiheimmin ilmestyvä autoilulehti Suomessa. Auto Bild Suomella on oma toimitus Suomessa ja osa sen artikkeleista on käännetty Saksalaisesta emo lehdestä.

Auto Bild Suomi kertoo ajankohtaisimmat autouutiset ja kuvaa prototyyppi autot tehtaiden testiradoilta. Kiinnostavimpina juttuina ovat olleet 100 000 kilometrin kestotestit, jonka jälkeen autot puretaan täysin kappaleiksi ja katsotaan kunnolla kulumat ja viat koko autosta. Auto Bild on ollut automaailman seiska, niin hyvässä kuin pahassakin. Nyt pääset tutustumaan tähän viihdyttävään autolehteen havalla ja saat muodostaa siitä ihan rauhassa oman mielipiteesi. Voit tilata Auto Bild Suomi tarjous lehdet myös lahjaksi autoista pitävälle miehelle.
Tuulilasi lehti tarjous on nyt erittäin hyvä. Saat kahdeksan numeroa tätä Suomen suurinta autolehteä hintaan 29,90 euroa sekä kaupan päälle sporttisen miesten rannekellon, jonka arvo on 62 euroa. Ranneke kellossa on ruostumatonta terästä ja laadukas japanilainen koneisto. Lisätietoa kellosta löytyy Tuulilasin tarjoussivulta.lehti on pelkästään autoilusta ja kaksipyöräisistä sekä liikenteestä yleisesti kirjoittava lehti. Sieltä löydät kattavat ja laajat vertailut sekä testit ja uusimmat uutiset autoilusta ja liikenteestä. Mukana on myös kaksipyöräisiä moottoroituja kulkupelejä. Juttua löytyy myös autotarvikkeista sekä esimerkiksi kattavat kesä- ja talvirengas testit. Ympäristöasiat ovat yhä kattavammin esillä artikkeleissa ja Tuulilasi-lehdestä saat myös rahanarvoista tietoa autoverotuksesta. Tilaa Tuulilasi lehti tarjous nyt ja osallistu suuriin arvontoihin tarjoussivulla, jossa palkintona isoja rahapalkintoja sekä matkalahjakortteja. Voit tilata Tuulilasin lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle, joka pitää autoilusta ja liikenteessä olemisesta.

Autot ja niiden lehtien lukijat ovat yleensä miespuolisia henkilöitä, mutta myös naiset saavat niistä mielekiintoista tietoa auton hankkimisesta, huoltamisesta sekä liikenteestä yleensä. Monet autolehdet ovat tilattavissa netistä hyvien tarjouksien kanssa. Tilaajalahjojakin niiden mukana jaellaan ahkerasti, vaikka ne ovatkin enemmän miehille suunnattuja. Hyviä tarjouksia löytyy esimerkiksi Auto Bild Suomi -lehdestä, Tuulilasista sekä GTi Magazine -lehdestä. Näiden autolehtien tilaaminen on helppoa ja nopeaa netin kautta. Tältä sivulta löydät aina uusimmat ja parhaimmat autolehti tarjoukset sekä niiden tilauslinkit. Tilaa autolehti autoista pitävälle miehelle tai naiselle lahjaksi ja yllätä hänet positiivisesti.