Tilaa lehtiš tarjouksessa - Tilaajalahjat

Auto Bild Suomi

Nyt saat Auto Bild Suomi tarjous lehtien mukana kätevän monitoimilaukun, kun tilaat tarjous lehdet netistä. Lehdet saat alle puoleen hintaan, kun tilaat Auto Bild -lehdet kuudeksi kuukaudeksi hintaan 19,90 euroa. Tämä joka toinen viikko ilmestyvä autolehti on tiheimmin ilmestyvä autoilulehti Suomessa. Auto Bild Suomella on oma toimitus Suomessa ja osa sen artikkeleista on käännetty Saksalaisesta emo lehdestä.

Auto Bild Suomi kertoo ajankohtaisimmat autouutiset ja kuvaa prototyyppi autot tehtaiden testiradoilta. Kiinnostavimpina juttuina ovat olleet 100 000 kilometrin kestotestit, jonka jälkeen autot puretaan täysin kappaleiksi ja katsotaan kunnolla kulumat ja viat koko autosta. Auto Bild on ollut automaailman seiska, niin hyvässä kuin pahassakin. Nyt pääset tutustumaan tähän viihdyttävään autolehteen havalla ja saat muodostaa siitä ihan rauhassa oman mielipiteesi. Voit tilata Auto Bild Suomi tarjous lehdet myös lahjaksi autoista pitävälle miehelle.
Autot ja niiden lehtien lukijat ovat yleensä miespuolisia henkilöitä, mutta myös naiset saavat niistä mielekiintoista tietoa auton hankkimisesta, huoltamisesta sekä liikenteestä yleensä. Monet autolehdet ovat tilattavissa netistä hyvien tarjouksien kanssa. Tilaajalahjojakin niiden mukana jaellaan ahkerasti, vaikka ne ovatkin enemmän miehille suunnattuja. Hyviä tarjouksia löytyy esimerkiksi Auto Bild Suomi -lehdestä, Tuulilasista sekä GTi Magazine -lehdestä. Näiden autolehtien tilaaminen on helppoa ja nopeaa netin kautta. Tältä sivulta löydät aina uusimmat ja parhaimmat autolehti tarjoukset sekä niiden tilauslinkit. Tilaa autolehti autoista pitävälle miehelle tai naiselle lahjaksi ja yllätä hänet positiivisesti.